bmw

(8 wyników)
  • Ociepliło się ostatnio i Cienkie Bolki w "pełnoletnich" BeEmkach znów wylegają na ostrowieckie ronda. Opony maja łyse, więc jedynie drift mogą uprawiać. Są upierdliwi jak komary ale fruwają nieco później około 22:30-23:30. Żałosna drogówka jest bezsilna a nie trzeba wiele aby gostków wyłapać i zezłomować ich "bolidy". Pewnie brak lawety powoduje takie przymykanie oczu na zagrożenie na naszych drogach. A może zwykłe olewanie obowiązków. Zawsze łatwiej zasadzić się w krzaczorac...
  • ponieważ z tego co pamiętam jutro wkraczasz na nową drogę życia wszystkiego naj :)
  • Kto Ci dał prawo jeździć po zmroku bez włączonych świateł zewnętrznych pojazdu? Ten osobnik poruszał się w taki sposób po ulicy Świętokrzyskiej około godziny 16.40!
  • bmw(17)

bmw chłopie co z tobą, jakoś nam się zagubiłeś gdzieś. Zdecydowałeś się już na sale? Jak tam wogóle przygotowania do wesela? Adrenalina rośnie?
  • BMW godzina 4:40.Wyjazd z Ostrowca godz.3:35!.Masakra,ale pewnie kierowca jedzie i pewnie w tym samochodzie sie czuje.Nawierzchnia mokra,lekka mzawka.Nie ma co,serce podchodzi pod gardlo mimo wszystko.
  • Witam Znajomy mnie prosił, jakies 20 minut temu w okolicach pułanek jakis gowniarz BMW starszym kolor jasny uderzyl w taxowke i uciekł. Gdyby ktos widzial taki samochod prosze o kontakt na forum. Niestety numerow nie zdąrzył zapisac bo myslal ze sie normalnie zatrzyma. Sprawa jest zgłoszona na policje, ale wiecie jak to jest. Z gory bardzo dziekuje
  • Co powiecie na pomysł rzucony przez D81 odnośnie popykania w halówkę? Ja jestem ZA, tylko najbardziej odpowiadałoby mi w piątek wieczorem( 20-21) lub w sobotę i niedzielę przed południem. Co Wy na to? Pisze JA poniewaź chętnie bym sobie pograł i tylko w te dni by najbardziej mi pasowało. Wiadomo, że ekipa to ekipa i można dostosować się do innych propozycji. Zrzucił by człowiek zbędne kilosy i troche ruchu po pracy biurowej nie zaszkodzi. Ciekawe jak wygląda sprawa wynajmu sali w...
  • Chłopiec zgłosił się w poniedziałek na jeden z wrocławskich komisariatów. - Mam problem z odzyskaniem długu - powiedział Michał Dziecko przyszło do komisariatu Wrocław Rakowiec późnym popołudniem. - Spytałem chłopca, gdzie są jego rodzice, bo stał sam na schodach - mówi Mariusz Żebrowski, komendant KP Rakowiec. - Na to on, kim ja jestem, bo nie wie, czy mu wolno ze mną rozmawiać. Rzeczywiście, byłem w cywilnym ubraniu. Kiedy chłopiec upewnił się, że ma do czynienia z policjan...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się