Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      bmw

bmw

(89 wyników)
    • tak przegladam ogloszenia o sprzedazy motocykli BMW i w okolicach 12-16tys zł mozna kupic naprawde konkretne motocykle np K1200RS, K1100RS, R1100RT, R1150GS, R1100RS czy to wynika z kosztow serwisu, czesci czy jakies inne powody sa, czy to awaryjne motocykle ? wyposazone sa bardzo dobrze w wiekszosci jest ABS podgrzewan manetki itp jedyne modele ktore maja wyzsze ceny to choppery BMW
    • onepiotrek jest ciekaw, jakie to modele miał na myśli autor pierwszego tekstu, pisząc, że BMW ma co najmniej kilka lepszych modeli?
    • Witam co myślicie o BMW K 1200 RS.
    • Witam! BMW F800 ST posiada "tylko" 2 gary ale za to 86Nm przy 5800. Yamaha FZ6 S2 legitymuje sie czterema piecami i 63,1 Nm przy 10,000|RPM.... Pytanie dla uzytkkownikow-ktory z tych dwoch motocykli jest bardziej dynamiczny oraz lepiej nadaje sie do turystyki?Gryze sie z wyborem pomiedzy tymi dwoma sprzetami i nie wiem co mam zrobic... Dodam,ze od 2 lat smigam CBF600NA(zrbilem jakies 18.000) i zastanawialem sie w pierwszej kolejnosci nad VFR 800vtech i ewentualnie FZ1-Doszed...
    • Witam, zastanawiam się nad zakupem pierwszego motocykla. I mam dylemat pomiędzy hondą shadow a bmw f650. duża rozbieżność chopper a turystyk, ale cóż, jestem tylko kobietą ;) co polecić mogą doświadczeni kierowcy? będę wdzięczna za każde info!
    • Witam. Mam takie pytanie do znawcow, zastanawiam sie nad pierwszym moto dla siebie. Wizerunkowo i przeznaczeniowo pasuje mi BMW R850 ale prosze o ew. uwagi ludzie z wiekszym doswiadczeniem. Docelowo bedzie sluzyl do dojazdow do pracy, czasami jakies dluzsze wycieczki po cywilizowanych drogach. Moje watpliwosci to: - czy nie jest za trudny dla nowicjusza - czy nie jest specjalnie drogi w utrzymaniu Bede wdzieczny za wasze wskazowki. /m/
    • Witam, Zancie handlarza? Co sądzicie o tej sztuce i cenie? Kumpel chce kupić BMW. Czy to jest warte 8 tys? motocykleinfo.otomoto.pl/bmw-r-1100-r-1100r-M2969348.html Duze są kodszty eksploatacji takiej BM-ki? Pozdrawiam Zybi56
    • Do redakcji - kto jest producentem odzieży BMW motocyklowej? Szukałam ale nie mogę znaleźć informacji w sieci
    • rozważam zakup pierwszego własnego moocykla i zastanwiam sie czy warto kupowac BMW K75 czy taki motocykl wymaga specyficznego traktowania czy jest to trwaly i malo klopotliwy pojazd ? Jaka jest dostepnosc czesci i ich ceny ?
    • www.motocykle.v10.pl/BMW,S1000RR,pierwsze,zdjecia,wersji,drogowej,27441.html i jak Wam się podoba- bo ja jestem zachwycony! przepiękna!
    • Kupuję na dniach, rok 2002, przebieg 56000. Na co zwrócić uwagę? Jak wam się na tym jeździ/jeździło? Do tej pory śmigałem na Drag Star 650 - 3 sezony i potrzebowałem czegoś na dłuższe trasy. Jak się sprawuje boxer 1150? Ile toto pali? Pozdrawiam
    • Policja we Wrocku dostanie moto, jutro rejestrują, srebrne BMW bokser, wygląda jak turystyk, niezła krówka, pojemność 1200. Oczywiście padło pytanie do mnie czy miałby jakieś szanse z moim moto, oczywiście odpowiedź jest jedna - nie miałby żadnych szans ;) No i się zaczeło: twoje moto nie miałoby szans bo to BMW ma 200 koni. Nie znam się na BMW i za bardzo nie chciałem się kłócić - czy to możliwe że ma 200?
    • Witam, Brat chce kupić moto BMW do turystyki za niewielkie pieniądze, okolo 8 tys pln. rozpatruje 2 modele K75, K100 z rzedowymi silnikami lub R ( chyba 1000) boxer - taki stary model w prostej lini od dniepra. Jkie macie opinie na temat obu motocyki? Osobiście mi bardziej podobaja sie K, ale nie mam doświadczenia z BMK'ami bo użwam na codzień Kawy. Prosze o opinie
    • Extra motorek, brakowalo takich sztuk na rynku!!!
    • otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M463432 Jestem zainteresowany zakupem w/w motocykla. W zwiazku z tym mam kilka pytan. Czy te laczenia tlumikow nie sa za ciemne? Slyszalem, ze z lewej strony jest sonda obok dzwigni biegow, ktora odpowiada za spalanie pozostalosci paliwa. Rzekomo, gdy te kominy sa bardzo ciemne moze swiadczyc o konczeniu sie silnika oraz, ze motocykl byl mocno uzytkowany. Jak to w ogole jest z przebiegami w duzych singlach? Ten ma przejechane 51tkm, czy to juz jest gra...
    • Witam szanownych ekspertow. Co Panowie mysla na temat tego modelu BMW ? Mam okazje kupic go z przyzwoite pieniadze i w takimz stanie w RFN. W naszym kraju ten model BMW jest bardzo rzadko spotykany.
    • www.bmw-motorrad.pl/roadshow/ To jedno wielkie g.., jak całe dealerstwo BMW w Polsce. Mieli sie odezwać w tydzień w sprawie jazd i oczywiście sie nie odezwali. Nie dajcie się nabrać na głupie sztuczki buraków-bumiarzy.
    • BMW(19)

jestesmy w Uni a ceny na te motocykle sa chyba z kosmosu!!! Dlaczego tyle drozej niz w Niemczech?
    • Witam Szukam dla siebie motocykle.Ostatnimi czasy napalilem sie na Bmw.Jako ze nie zamierzam przeznaczyc na zakup duzych pieniedzy szukam egzemplarza z lat 80-tych(k 100).Przegladajac niemieckiegoi ebaya zauwazylem jednak ze sa nieporownywalnie drozsze od japonskiej konkurencji.Czy warto wchodzic w ta marke?Czy wyzsza cena zostanmie zrekompensowana przez niezawodnosc?Czy ktos mial jakiekolwiek doswiadczenia ze starymi egzemplarzami tej marki?Z gory dzieki za rady.....
    • Witam Wszystkich bardzo serdecznie i z góry dziękuję za udzieloną pomoc. Jestem fanatykiem aut, których posiadam kilka, a tego lata naszła mnie chęć zakupu motoru turystycznego. Wacham się z wyborem pomiędzy Honda 1800 gold wing, a BMW K 1200 LT. Więc prosze o pomoc w wyborze z własnych doświadczeń, lub podanie linków z artykułami o tych motorach, a najlepiej porównanie ich. Dla ułatwienia dodam, że mam 39 lat, na motorze nie jeździłem od prawie 20lat a jazdę na nim będę traktował jako relax ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się