-
moto.onet.pl/1657122,1,bmw-rozwaza-zakup-saaba,artykul.html?node=2
-
f1.wp.pl/kat,101082,title,Mechanicy-Renault-szybcy-jak-blyskawica,wid,12117123,wiadomosc.html?ticaid=19e35&_ticrsn=5
Mechanicy Renault szybcy jak błyskawica
Dzięki nim Kubica osiągnął świetny wynik. Za czasów BMW to było niemożliwe...
Nikt nie ma wątpliwości, że jednym z najlepszych jeśli nie najlepszym kierowcą GP Australii był Robert Kubica. Nie ulega jednak wątpliwości, że drugie miejsce polskiego kierowcy był możliwe dzięki bardzo przytomnej i skutecznej postawie zespołu.
Kubica...
-
www.sport.pl/F1/1,96341,7774391,F1__Kubica__BMW_to_byla_amatorka.html
Robert Kubica, który przez media jest wymieniany jako następca Felipe Massy w Ferrari, przyznał że ponad dwa sezony spędzone w teamie BMW Sauber to była strata czasu: - Oni woleli pomagać Heidfeldowi zmniejszać dystans do mnie, niż koncentrować się na mojej osobie. To była amatorka - zdradził polski kierowca.
Kubica przyznał w wywiadzie dla szwajcarskiego "Blicka" , że chce być mistrzem Formuły 1, niezależnie od tego, ...
-
- Chciałbym, żeby moja historia była przestrogą dla ludzi, którzy kupują używane samochody - dodaje rozgoryczony Marek Piwowarczyk. - Czuję się oszukany przez policję. Wiem już też, że w naszym kraju przed złodziejami nie da się uchronić.
Zaskarzou policja.To prawojazdy dugo nie bydzie miou,
www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111209/POWIAT10/181113301
[img]https://www.tune-it-up.de/files/wallpapers/AC-Schnitzer-BMW-X5-1024x768.jpg[/img]
-
wyborcza.biz/biznes/1,100896,8573765,BMW_wzywa_do_naprawy_150_tys__luksusowych_aut_z_wadliwa.html
Wielka wpadka koncernu z Bawarii. W jego najnowszych samochodach może się popsuć pompa paliwa i wtedy silnik straci moc, a nawet może przestać pracować. A doipiero co BMW naprawiało hamulce w swoich najdroższych limuzynach.
Do naprawy BMW wezwało w USA właścicieli 130 tys. swoich modeli aut 335i, 135i, 535i, x6 xDrive35i Sports Activity Coupe oraz Z4 Roadster sDrive35i, które wymagają kontro...
-
sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3655419.html
Experci przeniysli sie ze skokow do Formuly1!!
Proponuja na miejsce Theissena jakygos Polskygo fachowca zatrudnic;)))
-
moto.pl/MotoPL/1,88389,7936245,1629_km_na_jednym_baku_w_BMW_320d.html
-
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3378159.html
Cale szczescie, ze ten Borowiec nie prowadzil Papamobile z papiezem w srodku.
-
sport.interia.pl/formula-1/news/heidfeld-zrzuca-wine-na-kubice,948246
Heidfeld zrzuca winę na Kubicę
Robert Kubica z BMW Sauber zajął 7. miejsce w wyścigu o Grand Prix Europy na
niemieckim torze Nurburgring. Polski kierowca mógł zająć lepsze miejsce gdyby
nie kolega z zespołu Nick Heidfeld.
Heidfeld, który przegrał start z Kubicą, dwukrotnie uderzył w bolid Polaka.
Za drugim razem uczynił to na tyle "skutecznie", że obaj znaleźli się poza
torem. Co ciekawe Heidfeld nie czuje s...
-
Toni widza zes sam jest to chciolbym sie Ciebie zapytac co to sie dzieje ze na gieldzie akcje VW, BMW i Deimlera tak sztajgujom i jak to dugo jeszcze bydzie trwalo?
Idzie wom ze sprzedazom az tak dobrze?
-
Cyrkus czas zaczonc:
www.welt.de/sport/article1801028/Lewis_Hamilton_zeigt_sich_von_seiner_besten_Seite.html
Kubica drugi,niespodziewanie.
Rok BMW?
-
Czy na dzień dzisiejszy jest coś co Polaków i Niemców łączyć może,coś za czym przed telewizorami wspólnie będą wspierać,kibicować?
Dobrą okazją ku temu wydaje mi się,jest start Roberta Kubicy w Formule1 zespołu BMW.