Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      centertel

centertel

(7 wyników)
    • Witam wszystkich - moje pytanko dotyczy rekrutacji do PTK Centertel Sp. z o.o. www.idea.pl/portal/map/map/work_offers - powiem tak tez mialem ta przyjemnosc uczestniczyc w milej rozmowie kwalifikacyjnej i no tak co dalej? ja juz nie mam zludzen i mam juz nowe zajecie - ale czy ktos jeszcze spotkal sie z sytuacja ze nie doczekal sie zadnej odpowiedzi - np. Krotki emilek - dziekujemy Panu za poswiecony czas niestety na dzien dzisiejszy itd. itd. I jeszcze jedna sprawa te ogloszenia ...
    • Hej , Pracuję jako windykatorka w centertelu czy 2100 brutto to dużo czy powinna isc po podwyżkę
    • hej. Proszę o pomoc, please idę na rozmowę do Centertela, mam pracować n a słuchawce Jaka płaca, dodatki? Ponoć jest premia roczna od obrotów?
    • Infolinia Centertel Idea Plus oraz inne telefoniczne biura obsługi klienta mam pytanie jakie są zarobki osób pracujących na tych stanowiskach ?? Oraz jak wyglądają zmiany czy musicie pracować w nocy itp
    • ludzie napiszcie jak wygląda drugi etap rozmów na konsultanta w salonie Orang z dyrektorm ptk centertel. dzięki!
    • Moje wykształcenie jak w temacie. Branża telekomunikacyjna rozwija się dynamicznie. To wiem. Jakie firmy powinienem (lub warto) brać pod uwagę szukając pracy w tej dziedzinie? Jakie stanowiska w tych firmach? Oraz proszę o inne wskazówki. Orientuję sie w GSM\UMTS\GPRS\EDGE\LAN\WLAN\Wi-Fi. Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie. Ps. Niezbyt dobry ang.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się