joka1 13.03.04, 13:04 Infolinia Centertel Idea Plus oraz inne telefoniczne biura obsługi klienta mam pytanie jakie są zarobki osób pracujących na tych stanowiskach ?? Oraz jak wyglądają zmiany czy musicie pracować w nocy itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allessia Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? 15.03.04, 10:26 a co to za twor ten Centertel Idea Plus? Bo ja znam tylko Centertel=Idea, Polkomtel=Plus i PTC=Era... jesli chcesz pracowac na hotline tych firm to naucz sie je rozrozniac:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
joka1 Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? 15.03.04, 12:21 Po prostu uwielbiam ludzi którzy starają się coś powiedzieć , nawet jak nie maja nic sensownego do powiedzenia , nie rozumiem - nie uważasz ze jest to strata czasu Ktoś coś kiedys pisał na temat że dość duży odsetek osób nie umie czytac ze zrozumieniem , cos w tym jednak jest No comments Odpowiedz Link Zgłoś
bee_dess Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? 15.03.04, 14:08 ??? wiesz, joke, ja zrozumialam Twojego posta podobnie jak alessia, wiec chyba jednak to Ty masz problem z formulowaniem zdan? (i interpunkcja). I nie badz agresywna. Rzeczywiscie, "tworu" Centertel... itd nie ma... niestety JAKBYS chciala zmieniac prace i na rozmowie pokazalabys, ze nie rozrozniasz tych operatorow to na pewno nie zostalabys przyjeta. Wiem, bo sama przeprowadzam rekrutacje na stanowiska konsultantow CS w mojej firmie. Tak wiec kolezanka powiedziala cos bardzo istotnego, a to Ty tego nie zrozumialas. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwip Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? 15.03.04, 18:47 "Uwielbiam" jak niektórzy próbują udawać mądrzejszych niż są w rzeczywistości...przecież wiadomo o co tej dziewczynie chodzi,jak nie macie ochoty odpowiedziec na pytanie to szkoda waszego czasu..... Odpowiedz Link Zgłoś
joka1 Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? 16.03.04, 18:06 Nie ja po prostu wymiekam , pierwsze primo komórkę posiadam prawie od początku istnienia jeszcze sieci analogowych , kiedy się paradowało jeszcze z telefonem wielości aktówki , korzystałem z usług wszystkich operatorów , i doskonale ich rozróżniam Natomiast uwielbiam to forum z jednego powodu , całej masy ekspertów którzy sie tu udzielaja czyli moze po 20 postach otrzymuje sie info przepraszam za interpunkcje , ale wydało mi się oczywiste że chodzi o tych trzech operatorów , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 10:57 Moja kolezanka w erze zarabiła jakaies 1.300pln dwa lata temu ,Teraz mogło sie zmienic.Ale z tymi zarobkami jest tam naprawde roznie zalerzy od stazu . Odpowiedz Link Zgłoś
joka1 Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? 17.03.04, 12:45 Włąsnie chodziło mi o porównanie ja zarabiam 1500 zł z tym że nie pracuje na cały etat tylko 120 h miesięcznie /6h dziennie pracuje od pieciu lat w call center i zastanawiałem się jak to wypada w porównaniu do innych firm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? IP: *.acn.waw.pl 20.03.04, 13:16 Jeżeli chodzi o Plusa (dotyczy osób zatrudnionych na umowę o pracę) wynagrodzenie 1400 zł netto/8 godzin dziennie. Dodatkowe nadgodziny płatne - 50 % stawki podstawowej, bardzo często jest możliwośc dorobienia (dodatkowo około do 200 zł w zależności od dyspozycyjności danej osoby). Do tego telefon służbowy oraz bezpłatna opieka w prywatnej klinice. Jest również premia uznaniowa do 20 % wynagrodzenia jeżeli osiąga się dobre wyniki w pracy. Myślę, że u pozostałych operatorów zarobki są na zbliżonym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? 20.03.04, 22:02 joka1 napisała: > Włąsnie chodziło mi o porównanie ja zarabiam 1500 zł z tym że nie pracuje na > cały etat tylko 120 h miesięcznie /6h dziennie pracuje od pieciu lat w call > center i zastanawiałem się jak to wypada w porównaniu do innych firm Lllludzie... 5_lat_w_CC?! Głos Ci niemiły? Idź do laryngologa i sprawdź jak guzki na strunach głosowych się miewają. Sama robisz sobie krzywdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:53 > pierwsze primo komórkę posiadam prawie od początku istnienia jeszcze sieci > analogowych > korzystałem z usług wszystkich operatorów >wydało mi się oczywiste że chodzi o tych > trzech operatorów , >ja zarabiam 1500 zł z tym że nie pracuje na > cały etat tylko 120 h miesięcznie /6h dziennie Może od tego 1500 zł i 5 lat pracy wszystko Ci się popieprzyło? Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? 20.03.04, 21:55 Jeżeli infolinia pracuje 24/24 to praca w nocy zapewne Cię nie ominie, co najwyżej raz na jakiś czas może, bo wiadomo że w nocy nie ma największego ruchu na takich call centre. Zmiany też pewnie będą elastyczne, zależnie od przewidywanego obciążenia. Jeżeli chodzi o zarobki... hmmm... wydaje mi się że nie wyjdziesz gdzieś poza pułap 1300-1400PLN, ale to tylko moja szacunkowa ocena - nie znam faktycznych zarobków. Odpowiedz Link Zgłoś
joka1 Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? 22.03.04, 12:53 Tak myslałem więc chyba to moje 1500 za 3/4 etatu nie wygląda tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? IP: *.chello.pl 13.08.04, 15:34 netto 800zl. Odpowiedz Link Zgłoś