Dodaj do ulubionych

Infolinia Centertel Idea Plus ???

13.03.04, 13:04
Infolinia Centertel Idea Plus oraz inne telefoniczne biura obsługi klienta
mam pytanie jakie są zarobki osób pracujących na tych stanowiskach ??
Oraz jak wyglądają zmiany czy musicie pracować w nocy itp
Obserwuj wątek
    • joka1 Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? 15.03.04, 10:03
      up
    • allessia Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? 15.03.04, 10:26
      a co to za twor ten Centertel Idea Plus?
      Bo ja znam tylko Centertel=Idea, Polkomtel=Plus i PTC=Era...
      jesli chcesz pracowac na hotline tych firm to naucz sie je rozrozniac:-)))
      • joka1 Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? 15.03.04, 12:21
        Po prostu uwielbiam ludzi którzy starają się coś powiedzieć , nawet jak nie
        maja nic sensownego do powiedzenia , nie rozumiem - nie uważasz ze jest to
        strata czasu
        Ktoś coś kiedys pisał na temat że dość duży odsetek osób nie umie czytac ze
        zrozumieniem , cos w tym jednak jest

No comments
        • bee_dess Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? 15.03.04, 14:08
          ??? wiesz, joke, ja zrozumialam Twojego posta podobnie jak alessia, wiec chyba
          jednak to Ty masz problem z formulowaniem zdan? (i interpunkcja). I nie badz
          agresywna.
          Rzeczywiscie, "tworu" Centertel... itd nie ma... niestety JAKBYS chciala
          zmieniac prace i na rozmowie pokazalabys, ze nie rozrozniasz tych operatorow to
          na pewno nie zostalabys przyjeta. Wiem, bo sama przeprowadzam rekrutacje na
          stanowiska konsultantow CS w mojej firmie. Tak wiec kolezanka powiedziala cos
          bardzo istotnego, a to Ty tego nie zrozumialas.
          • czerwip Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? 15.03.04, 18:47
            "Uwielbiam" jak niektórzy próbują udawać mądrzejszych niż są w
            rzeczywistości...przecież wiadomo o co tej dziewczynie chodzi,jak nie macie
            ochoty odpowiedziec na pytanie to szkoda waszego czasu.....
          • joka1 Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? 16.03.04, 18:06
            Nie ja po prostu wymiekam ,
            pierwsze primo komórkę posiadam prawie od początku istnienia jeszcze sieci
            analogowych , kiedy się paradowało jeszcze z telefonem wielości aktówki ,
            korzystałem z usług wszystkich operatorów , i doskonale ich rozróżniam
            Natomiast uwielbiam to forum z jednego powodu , całej masy ekspertów którzy sie
            tu udzielaja czyli moze po 20 postach otrzymuje sie info

przepraszam za interpunkcje , ale wydało mi się oczywiste że chodzi o tych
            trzech operatorów ,

• Gość: tommy Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 10:57
              Moja kolezanka w erze zarabiła jakaies 1.300pln dwa lata temu ,Teraz mogło sie
              zmienic.Ale z tymi zarobkami jest tam naprawde roznie zalerzy od stazu .
              • joka1 Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? 17.03.04, 12:45
                Włąsnie chodziło mi o porównanie ja zarabiam 1500 zł z tym że nie pracuje na
                cały etat tylko 120 h miesięcznie /6h dziennie pracuje od pieciu lat w call
                center i zastanawiałem się jak to wypada w porównaniu do innych firm
                • Gość: gość Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? IP: *.acn.waw.pl 20.03.04, 13:16
                  Jeżeli chodzi o Plusa (dotyczy osób zatrudnionych na umowę o pracę)
                  wynagrodzenie 1400 zł netto/8 godzin dziennie. Dodatkowe nadgodziny płatne - 50
                  % stawki podstawowej, bardzo często jest możliwośc dorobienia (dodatkowo około
                  do 200 zł w zależności od dyspozycyjności danej osoby). Do tego telefon
                  służbowy oraz bezpłatna opieka w prywatnej klinice.
                  Jest również premia uznaniowa do 20 % wynagrodzenia jeżeli osiąga się dobre
                  wyniki w pracy. Myślę, że u pozostałych operatorów zarobki są na zbliżonym
                  poziomie.
                • ka-8 Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? 20.03.04, 22:02
                  joka1 napisała:

> Włąsnie chodziło mi o porównanie ja zarabiam 1500 zł z tym że nie pracuje na
                  > cały etat tylko 120 h miesięcznie /6h dziennie pracuje od pieciu lat w call
                  > center i zastanawiałem się jak to wypada w porównaniu do innych firm

Lllludzie... 5_lat_w_CC?! Głos Ci niemiły? Idź do laryngologa i sprawdź jak
                  guzki na strunach głosowych się miewają. Sama robisz sobie krzywdę!
            • Gość: jacek Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:53
              > pierwsze primo komórkę posiadam prawie od początku istnienia jeszcze sieci
              > analogowych
              > korzystałem z usług wszystkich operatorów
              >wydało mi się oczywiste że chodzi o tych
              > trzech operatorów ,
              >ja zarabiam 1500 zł z tym że nie pracuje na
              > cały etat tylko 120 h miesięcznie /6h dziennie
              Może od tego 1500 zł i 5 lat pracy wszystko Ci się popieprzyło?
    • ka-8 Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? 20.03.04, 21:55
      Jeżeli infolinia pracuje 24/24 to praca w nocy zapewne Cię nie ominie, co
      najwyżej raz na jakiś czas może, bo wiadomo że w nocy nie ma największego ruchu
      na takich call centre. Zmiany też pewnie będą elastyczne, zależnie od
      przewidywanego obciążenia.

Jeżeli chodzi o zarobki... hmmm... wydaje mi się że nie wyjdziesz gdzieś poza
      pułap 1300-1400PLN, ale to tylko moja szacunkowa ocena - nie znam faktycznych
      zarobków.
      • joka1 Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? 22.03.04, 12:53
        Tak myslałem więc chyba to moje 1500 za 3/4 etatu nie wygląda tak źle
    • Gość: polka Re: Infolinia Centertel Idea Plus ??? IP: *.chello.pl 13.08.04, 15:34
      netto 800zl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka