cenzura

(5 wyników)
  • dlaczego usunieto temat o macku?czyzby down to tabu?cenzura?
  • Zdziwilem sie milo, ze w naszej katowizji w ogole puscili Mala Brytanie, ale czulem, ze ten numer nie przejdzie - no i niestety, okazalem sie prorokiem we wlasnym kraju... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,4190521.html
  • Przypomnę stare wątki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=25984982&a=25984982 I nic w temacie się nie zmieniło. W pierwszym odcinku Leszek przeszedł pierwsze szlify z żoną plantatora. Rano jak się budził wstał roczczochrany a żona najwyraźniej zadowolona. Niestety wycięli już 2 lata temu ten moment. Widać nie jest przyzwoity seks pozamałżenski i to głównego bohatera.
  • chcialam tylko zameldowac, ze na forum tv Ottek wycina wszystko co mu nie odpowiada... i tych, ktorzy mu "podskocza"... jakos mu nie przypadlam do gustu, niestety.... mysle, ze to jest wlasnie ottkowy sposob, by sie nas z tamtego forum pozbyc.... i przeniesc nas tu... przymusowa banicja....
  • Ciągle zastanawiam się, gdzie była cenzura, że udawało się pokazać absurdy PRL-u w wielu serialach tego okresu. Mam na myśli "Alternatywy 4", "Zmiennicy" i inne. Co o tym sądzicie? Ja uważam, że są "źródłem historycznym" dla współczesnego młodego odbiorcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się