cholera

(3 wyniki)
  • -ja wszystko rozumiem,córeczko! -nie,tato,to nie takie proste... -jasne,że rozumiem. -i wiesz,dlaczego choruję? -ja to rozumiem,czemu mam nie rozumieć? -i dlaczego nie mogę przestać,dlaczego to tak silne? -rozumiem jak cholera.ale ty weź się wreszcie Anka w garść,tak już dłużej nie nie można,co ty sobie wyobrażasz?! -i wiesz,dlaczego chciałam się zabić,czego się bałam? -ty już powoli przesadzasz.nie wydurniaj się. inni mięli gorzej,ty nie wiedziałaś.wymyśliłaś sobie nie wiadomo co.j...
  • nie rzucac prosze takimi adresami bez ostrzeżen do cholery!!! po takich rzeczach nie moge spac to mnie bynajmniej nie odstrasza, nie do tego zmierzam twarz umarlaka, ostrzegam, nie warto chyba ze tylko ja jestem taka wrazliwa
  • Przyznam szczerze,że gdy jakieś 4-5 miesięcy temu "odkryłam" to forum byłam wniebowzięta! Myślałam- Boże, są ludzie którzy naprawde rozumiejąco ja przechodzę. Codziennie tu zaglądałam.Teraz żygać mi się chce jak czytam Wasze posty!!! Wezcie się wkońcu w garść i zacznijcie coś ze sobą robić. Wybierzcie sie do psychologa, pomyślcie o terapii!!! Szkoda życia na to gó..!!! Ja tą ciężką walkę właśnie zaczynam, motywacją są dla mnie ludzie których krzywdze i chwile które straciłam. Nie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się