Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      chrypka

chrypka

(3 wyniki)
    • Witam!! opiszę wam moją sytuację i powiecie mi czy może to być coś poważnego... czy mam się bać...No to... Ponad 1,5 miesiąca temu chwyciła mnie chrypka. Nic mnie nie bolało tylko głos się zmienił. Po paru dniach poszłam do lekarza no i ten dał mi antybiotyk. Po tygodniu poszłam na konsultacje, bo nic mi nie przechodziło... dostałam skierowanie do laryngologa- który przepisał mi inny antybiotyk mówiąc że ten do krtani nie dosięga. Po tygodniu poszłam do tego laryngologa... oczywiście mój gł...
    • Moje drogie, widzę, że wiecie bardzo dużo o swojej chorobie. Proszę o informację, czy utrzymujący się (a czasami z niewiadomo jakiego powodu znikający) ból gardła może być spowodowany Hashimoto. W ciągu roku byłam u 5 laryngologów, którzy nic nie widzą poza wysuszoną śluzówką. Zauważyłam, że boli mnie bardziej kiedy się stresuję, no ale ja ciągle się martwię więc ciągle stresuję lub długo mówię (ale nie zawsze). Moja endo powiedziała, że to nie od tarczycy (hashimoto). Nie mam kłopotów...
    • Czy chrypka ma jakiś związek z Hashi? Czuję, że ciagle coś mi siedzi w gardle i muszę odkaszleć zalegającą wydzielinę. Nie mam powiększonej tarczycy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się