Forum Kuchnia Wegetarianizm
ZMIEŃ
      ciastka

ciastka

(4 wyniki)
    • Nienawidzę sztucznych ograniczeń żywieniowych i fanaberie mnie zawsze mierziły (nie jadam tego, czy tego bo taką mam ideę). Obecnie moje 3 i pół letnie dziecko ma stwierdzoną alergię na mleko, jaja i kakao. Wiem, że dieta wegetariańska je dopuszcza, a dieta wegańska już nie (prócz kakao, jako roślinne). Jajka albo mleko są w każdym pieczywie cukierniczym. Nie mogę dać dziecku ciastka, czy drożdżówki. Nie może jeść innych słodyczy jak czekoladki, czy batoniki. Nie może rano wypić ...
    • Czy ktos sie orientuje gdzie w Warszawie mozna kupić ciasta wegańskie lub lakto-wegetariańskie? Wiem, iż jedną z mozliwości jest kupno ciastek w barku Vega na sztuki. Czy moglibyście mi podpowiedzieć jakieś inne miejsca? S.
    • Tako orzekły zjednoczone Siły Miesanych ( miesno- mleczno-wegetarianskich) zawodowych organizacji dietetyków w USA, Kanadzie, Wielkiej Brytanii czyli najbardziej fachowe siły swiata w dziedzinie dietetyki Smacznego veganskiego dzieciaki milusińscy także ci w brzuszkach mamusi
    • Co myślicie o drożyźnie w sklepach ze zdrową żywnością? Moim zdaniem zamiast propagować zniechęcają :(
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się