Dodaj do ulubionych

likwidacja delikatesów Green Way

18.03.06, 20:19
Co myślicie o drożyźnie w sklepach ze zdrową żywnością? Moim zdaniem zamiast
propagować zniechęcają :(
Obserwuj wątek
    • are.1 Re: likwidacja delikatesów Green Way 18.03.06, 23:14
      Te wszystkie sklepy ze "zdrowa zywnoscia" sa bardzo podejrzane. Jakies zdrowe
      batoniki, ciasteczka, ... Wszystko 5-krotnie rafinowane, konserwowane,
      pestycydowane i zle polaczone. Lepiej jest stosowac naturalna diete niz jesc
      z tych sklepow, jak mysle.
    • marya5 Re: likwidacja delikatesów Green Way 19.03.06, 08:15
      Popieram, nie warto kupować , lepiej samemu zrobić , np. takie ciacha owsiane , czy tez z otrębami . U nich za 5 ciastek 6zł, a ja za sześć złotych to mam z cztery okragłe puszki takich ciastek.
      • zamyslona4 Re: likwidacja delikatesów Green Way 20.03.06, 17:23
        marya5 napisała:

> Popieram, nie warto kupować , lepiej samemu zrobić , np. takie ciacha
        owsiane ,
        > czy tez z otrębami . U nich za 5 ciastek 6zł, a ja za sześć złotych to mam z
        c
        > ztery okragłe puszki takich ciastek.

w ten sposob myslac nic nie mozna by kupowac- obiad w domu tez kilka razy
        tanszy , ale nie tak sie to rozpatruje
        zdrowa zywnosc jest droga, bo dora jest dystrybucja. "delicje" zawsze beda
        tansze, jedzie wielki furgon i dowozi do calego miasta wiec koszt rozklada sie.
        a tu brak jest wciaz hurtowni, dobrej logistyki. wciaz za malo chetnych
        • perkalik Re: likwidacja delikatesów Green Way 02.04.06, 13:11
          a w gdansku od 2 tyg jest nowy sklep i jak dla mnie super(juz nie musze jezdzic
          do gdyni) ceny faktycznie wysokie ale ja np nie umiem piec takich pysznych
          ciasteczek:) do niewatpliwych plusow naleza tez przystojni wega ekspedieci:D
          • milupa Re: likwidacja delikatesów Green Way 02.04.06, 21:58
            czy masz na myśli Green Way przy Dmowskiego, czy może jest coś w centrum
            Gdańska?
            • perkalik Re: likwidacja delikatesów Green Way 04.04.06, 19:17
              ten przy dworcu we wrezszcu:) to chyba jest dmowskiego:) ale trzeba przyznac ze
              dziewczyny w barze maja kiepska organizacje;/
              • milupa Re: likwidacja delikatesów Green Way 04.04.06, 21:39
                a na mnie zrobiły wrażenie, zwłaszcza te w piekarni, bardzo zorientowane się
                wydały.Ładnie innym wyjasniały co to jest orkisz na przykład. fajnie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka