Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      czersk

czersk

(3 wyniki)
    • Czy to tylko mnie ten zaszczyt spotkał, że GWi zlikwidowała dostęp do tzw. BBCodes czyli możliwośc edytowania wpisu (kursywy, wytłuszczenia, podkreślenia, wstawiania linków?) czy macie to samo ulepszenie u siebie równiez? Widzę, że niektórzy ciągle mają te możliwości edycji - dlaczego? Prawo równych i równiejszych na FK metodą Ryżego? ****
    • Taka sobie mała ciekawość mnie zżera, ale nie aż tak okropnie, żebym cierpiała. Od kiedy zmieniła się "skórka" FORUM, to furt ciągle i bezprzerywnie mamy 5564 szt forów. Czyżby od 6 sierpnia naprawdę nie ubyło ani nie przybyło ? Ile było przedtem - nie wiem i chyba nie zwracałam uwagi. Ale czy to możliwe, Szanowna Pani, żeby od kilku miesięcy ani, krzytnę ? ?????????????????
    • Dosc narzekan kochani, gazeta ode mnie zasluguje na pochwale. Od poltora roku korzystam ze wszystkich uslug dostepnych na portalu gazety i tylko raz mialam niewielki problem, ktory zostal blyskawicznie poprzez telefon na infolinie rozwiazany. Wszystko mi zawsze dziala prawidlowo i oby tak dalej :-) Swoja droga kochani uzytkownicy, najpierw zrobcie porzadki w swoich komputerach i nauczcie sie je obslugiwac oraz prawidlowo skonfigurujcie oprogramowanie - sukces gwarantowany! Pozdrawia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się