czersk

(13 wyniki)
  • Zastanawiam sie czy może ktoś ma jakieś pozytywne (ale w miare świeże) wspomnienia z wesela w tym miejscu. Bede wdzięczna. Jeśli masz negatywne też napisz prosze :-)
  • Byłam, widziałam, zachwyciłam się i juz bylam pewna by zorganizowac tam przyjecie weselne .. do czasu przejrzenia opinii na forum GW o tym lokalu ;) Czy moze ktos z Was organizowal przyjecie lub byl na weselu w tym roku w Villa Czersk? Jakie są Wasze opinie nt. organizacji i obslugi? Z gory wielkie dzięki :)
  • Jak w temacie. Pozdrawiam:)
  • Czy był ktoś na weselu w Villa Czersk i mógłby się podzieliś wrażeniami? Rozważam możliwość zrobienia tam wesela, ale nie wiem czy mają dobre jedzenie i miłą obsługę.
  • stanowczo odradzam Państwu organizację przyjęcia weselnego w tym miejscu ... właściciele nie powinni zajmować się tego typu działalnością, nie są do tego stworzeni, Pary Młode które spotykam organizowały tak przyjęcie weselne narzekają i odradzają to miejsce :( szkoda, bo jest piękne ... niestety, właściciele co najwyżej powinni zajmować się hodowlą świń lub kur niosek ... odradzam !!!
  • czy któraś z Was robila tam przyjęcie/wesele? chciałabym się zapytać o wrażenia, na co zwrócić uwagę, czy wszystko było ok, czy coś był nie tak. Co Wam się podobało, a co nie. Jakbyście mogły podzielcie sie uwagami. Dzięki
  • Witam, Planuje oragnizacje wieczoru weslenego w powyzszym lokalu i nie ukrywam po przeczytaniu paru post-ów mam troszke mieszane uczucia... dlatego też licze na konkretne opinie, cenne uwagi, w tej sprawie za które z góry dziękuję. Miejsce jest urokliwe ale... miejsce jak widomo to nie wszystko .....
  • Zakładam nowy temat ponieważ stare wątki zostały zarchiwizowane. Mam pytanie do osób które miały w VC wesele albo chociaż były tam na imprezie: czy jest jakieś danie które szczególnie polecacie oraz wręcz przeciwnie, moze jakaś potrawa jest ich "pietą achillesową" podzielcie sie Swoimi opiniami!
  • w piątek odbyło się nasze wesele, jako, że sami mieliśmy dużo wątpliwości co do knajpki, baliśmy się, że będzie problem z obsługą, ilościa jedzenia itp, czujemy się niejako w obowiązku napisać jak było u nas :) A było rewelacyjnie. Obsługa była perfekcyjna, cły czas dbała o porządek na stołach i o to, aby niczego gościom nie brakowało. Jedzenia było mase i było genialne. Goście byli (i nadal są) zachwyceni miejscem, jedzeniem, atmosferą. I cały czas gratulują nam wyboru restaurac...
  • Opinie , lub doświadczenia.... zastanawiam się mocno nad tym miejscem.... pomóżcie....
  • Witam, Czy ktoś z Was mógłby mi polecić jakieś miejsce(sale weselną, restaurację) w Warszawie lub okolicach (lepiej bliższych Ursynowowi np. Piaseczno itp),aczkolwiek inne też biorę pod uwagę, do zoorganizowania wesela na ok. 50-65 osób? Czy macie może jakieś pozytywne doświadczenia z takową placówką?:) Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.
  • Prosze wpisujcie imie restuaracji w okolicach warszawy (np. Tradycja, Dom Polonii, Delicja, Villa Czersk, itd.) i cena od osoby. Wielkie Dzieki !
  • czesc! Poszukujemy fajnego miejsca gdzie mozna zrobic obiad weselny . Czy ktos moze polecic cos ciekawego no i oczywiscie w miare niedrogiego ? Jesli mozecie to podawajcie ceny za osobe . Bardzo dziekuje za wszelkie namiary :-) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się