czersk

(9 wyników)
  • Zapraszamy na tę wspaniałą imprezę w dniach 13-14 czerwca.
  • Jak powszechnie wiadomo w sobotę 15-tego września są Dni Dziedzictwa na Zamku w Czersku. Mam propozycje wycieczki rowerowej pod kątem tego wydarzenia. Start byłby o godz, 14 spod GOSiR-u w Piasecznie. Kto chętny to zapraszamy: ja i Jacenty :) Mile widziane umieszczenie informacji na innych forach/stronach www
  • [b][/b] Dla tych co nigdzie nie wyjechali Pędziwiatr ma ofertę wycieczki do Czerska. [b]Zbiórka w sobotę 2 maja o godzinie 10.00 pod budynkiem GOSIR w Piasecznie przy ulicy Sikorskiego(basen)[/b]. Trasa:Piaseczno-Żabieniec-Chojnów-Baniocha-Kąty-Góra Kalwaria-Czersk Powrót niebieskim szlakiem rowerowym wzdłuż wału wiślanego. A na zamku oczywiście same atrakcje,o których więcej przeczytasz . Serdecznie zapraszamy.
  • Witam! Pogoda dopisuje,sezon urlopowy w pełni więc zapraszam do aktywnego spędzenia weekendu na rowerze.. .. i tak: -w piątek kolejna Warszawska Masa Krytyczna na ulicach Warszawy..tym razem trasa prowadzi na Bielany. Zapraszam na punkt zjazdu w Piasecznie przy Urzędzie Miasta o godz.16 skąd pojedziemy razem w grupie.. szczegóły na masa.waw.pl -w sobotę zapraszam na wycieczkę rowerową w okolice Łochowa Zbiórka i wyjazd z Piaseczna o godz. 7.00 przed stacją PKP Piasecz...
  • Gdzie skręcić, żeby ominąć korek przed rondem w Górze Kalwarii? Ostatnio tam stałam 45 min a MUSZĘ dojechać samochodem do Czerska...Nie wspominając o tym ,że moi goście tam muszą jakoś dojechać na ślub za miesiąc... Będę wdzięczna za info!
  • Zieloną ścieżkę rowerową z Piaseczna do Czerska ostatnio przemierzałem na początku maja i wszystko było z nią OK. Wczoraj wybrałem się znowu tą ścieżką i ku mojemu zdumieniu ktoś odgrodził solidnym żelaznym płotem na podmurówce kawał lasku koło Góry Kalwarii wraz z fragmentem ścieżki. Przy okazji naściągał gałęzi i drzewa tak aby uniemożliwić przejazd rowerem tego fragmentu ścieżki na 100 metrów przed płotem, poza terenem zagrodzonym (widocznie aby zniechęcić z korzystania z tego fragmentu ś...
  • Witam Serdecznie! Chcielibyśmy zaprosić na drugą w tym roku wycieczkę rowerową z Pędziwiatrem. Tym razem udamy się na drugą stronę Wisły do Otwocka Wielkiego. Znajduje się tam jeden z najcenniejszych zabytków Mazowsza. Na wyspie Rokola stoi trzykondygnacyjny późnobarokowy pałac projektu Tylmana z Gameren zbudowany na przełomie XVII i XVIII w., zaliczany dziś do zabytków I klasy. Do niedawna był letnią rezydencją Prezydenta Rzeczpospolitej. Planowana trasa: Piaseczno-Żabieniec-trakt ...
  • Kochani wychodze za maz. tak tak niestety nie rozpaczajcie :) szukam w okolicach plenerow do zdjec poslubnych ( w niedziele ) we wrzesniu. znacie jakies fajne miejsca tutaj gode staniecia sie tlem po wieczne czasy?
  • Witam. Sam zaglądam czasem na te forum. Widzę, że w miarę żyje, tzn. ma się nie najgożej. Dziwi mi tylko dlaczego korzystacie z tego forum a nie z alt.pl.regionalne.piaseczno skoro tam jest i łatwiejszy dostęp i jakby wrażenie, że bezpośrednio wiadomości trafiają między nami (takie jakby P2P - przynajmniej nie monituje nas Czerska D) Dlatego zapraszam Was na wspomniane forum i do korzystania przy tym z programów pocztowych. Pozdrawiam, Arek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się