dahab

(4 wyniki)
  • Dahab(5)

Czy ktos byl na wakacjach w Dahab? chodzi mi o nurkowanie czy warto? czy jest roznica pomiedzy Sharm a Dahab? gdzie sie zatrzymac? chetnie poczytam opinie, wrazenia.
  • Hilton polozony jest tak jak sasiednie hotele Swiss Inn i Novotel Coralia na lagunie oddalonej od centrum Dahab / El Masbat / ok. 4 km. Jest to hotel z niska, arabska zabudowa, z jednym basenem, kilkoma restauracjami i piekna, piaszczysta plaza. Pokoje 2 - os. sa duze z duzym tarasem. W pokojach znajduje sie wszytko to co powinno byc w hotelu 5*. Milym zaskoczeniem dla mnie byla mozliwosc ciaglego podgladu mojego rachunku na ekranie telewizora. W kazdej chwili moglem sprawdzic i...
  • W Tropitelu byliśmy w styczniu 2007. Hotel niemal pusty, nastawiony głównie na nurków (świetna rafa przy pomoście + obok Canyon, niedaleko Blue Hole). Pokoje miłe, jedzenie takie sobie, basen niepodgrzewany, zejście do wody tylko z pomostu (plaża piaszczysta). Więcej komentarzy przy zdjęciach. Generalnie - tak na 3+, ale biorąc pod uwagę cenę (pamiętajmy jednak, że to tani hotel!), to i 4. Więcej szczegółów w opisie pod zdjęciami: public.fotki.com/Hubert/miejsca/tropitel/
  • (cyt.: Edyta 24-10-2003 13:28) "Po odwołaniu nam wakacji przez biuro Scan Holiday na W-spy Kanaryjskie w ostatniej chwili zdecydowaliśmy się z mężem pojechać z trzyletnim dzieckiem do Sharmu z biurem Eurotour At do holetu Palmyra z opcją all inclusive. Hotel nowy, godny polecenia, aczkolwiek bliska odległośc od lotniska osobom wrażliwym przeszkadza. Jedzenie bardzo dobre napojów zarówno bez, jak i alkoholowych pod dostatkiem, wody również o każdej porze dnia i nocy. Córk...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się