Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      dalaman

dalaman

(4 wyniki)
    • jaki jest czas przelotu warszawa - dalaman - linie yes airways (już mnie serce boli po innych wpisach), lecę z dwójką dzieci i chcę być przygotowana jak okres jest lotu. A moze ktos leci 4 lipca z itaki?
    • które z lotnisk jest większe? czy dalaman to dziura czy można coś kupić czekając na samolot?
    • z rad praktycznych od kogos kto niedawno wrocil z turcji... serdecznie polecam wszystkim porzadne zaopatrzenie sie w prowiant przed lotem. ja niestety nie bylam zbyt zapobiegawcza i tuz po tym jak wysiadlam w srodku nocy na lotnisku, potwornie spragniona wydalam ok 40zl na malutka butelke wody i fante!! o zgrozo jako ze bylam bardzo zaspana na poczatku nawet nie zorientowalam sie ze tak ze mnie 'zdarto'!! rowniez w drodze powrotnej polecam dobrze zaopiekowac sie prowiantem! co wazne, ni...
    • Witam wyjeżdzam co prawda we wrześniu do Sarigerme - lot do Dalaman i niestety jest już pierwsza ściema. A mianowicie - dowiedziałam się w biurze, że wyloty do Dalman w cvałym sezonie będą na 9 - 16 dni. Super, ale przecież gdzieś musi być haczyk. Oczywiście, że jest. Wylot w moim przypadki 8.09. o godz. 22.00. czyli w hotelu jesteśmy ok. 2.00 w nocy 9.09. Wylot w moim przypadku jest o 2.45 nad ranem 16.09. I w zasadzie wszystko się zgadza, bo jak przliczyć ilość dób hotelowych...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?