delta

(3 wyniki)
  • Zarezerwowałam bilet w najnowszej promocji Air France: do Stanów. Lot operowany jest przez deltę, w rezerwacji pisze "bez posiłku" (no inflight meal). Czy ktoś leciał na takich zasadach? Jak to wygląda - naprawdę nie dają NIC do jedzenia lub picia (przez 8h)? A jeśli można kupić, to jakie mniej więcej są ceny?
  • Witam, Czy ktoś miał podobny problem? Zamówiłam z trzy tygodnie temu bilety na loty wewnątrz USA na wrzesień przez stronę linii Delta. Zapłaciłam całość kartą, na ich stronie widnieje moja rezerwacja, ale... nie dostałam po dziś dzień nic na adres e-mail. Ani potwierdzenia, ani biletu do wydrukowania, nic. Zaczynam się już niepokoić, sama nie wiem co robić. Będę wdzięczna za rady.
  • Witam. Niedługo wybieram się w podróż służbową do Atlanty. Lecę trasą KTW-CDG- ATL-CDG-KTW. Zastanawia mnie jedno, a mianowicie , częśc lotów w CDG do ATL obsługiwana jest przez Delta Air Lines a część przez Air France. Chcą lecieć Air France musiałbym jeszcze dodatkowo poczekać 2 h ,a może zaryzykować i wybrać Deltę?? Proszę o radę. Pzodrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się