Forum Turystyka Europa Rumunia
ZMIEŃ
      delta

delta

(5 wyników)
    • Poszukuję ptasiarzy na wspólną wyprawę w deltę Dunaju na przełomie kwietnia/maja.
    • Panuje taka opinia że dojazd własnym samochodem do ww miejscowości jest niemożliwy, moim zdaniem to nieprawda ponieważ na zdięciach z tych miejscowości widać samochody, a na większości map widać drogi dojazdowe do tych miejscowości, niedawno też rozmawiałem z małżeństwem które zwiedzało deltę, i chociaż sami przypłyneli do Suliny drogą wodną to spotkali tam Belgów którzy dojechali tam własnym samochodem (Subaru Forester)oraz widzieli tam sporo miejscowych samochodów. Więc mam takie pytanie: ...
    • Mam marzenie. Chciałabym pojechać i popływać po delcie Dunaju, np. kajakiem czy czymś takim. Czy ktoś z Was był tam? A może nawet próbował tego, o czym marzę? Będę wdzieczna za jakiekolwiek opinie i sugestie. Pozdrawiam .................................... I co na to NATO? NATO na to nic
    • Sulina(5)

Witam Orientuje sie ktos jak mozna dojechac do tego miasta. Patrze na mape i nie widze zadnych drog prowadzacych do niego. Pozdrawiam Ksawery
    • wcześniej ;) miło zobaczyć innych rumunofili...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się