Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      dermatolog

dermatolog

(7 wyników)
    • Proszę jeśli znacie dobrego dermatologa a może dermatologa-alergologa dziecięcego w Warszawie dajcie mi namiary. Sprawa pilna, dziecko ma bardzo dokuczliwy łupież różowy (?). Dziękuję z góry. G.
    • Witam wszystkich serdecznie! Może jest w tym gronie lekarz chirurg kosmetyczny lub dermatolog? Moje pytanie dotyczy niemowlaka. Otóż u dziecka lekarze podejrzewają rzadkie schorzenie genetyczne (Zespół Recklinghausena). Na ciele malucha jest mnóstwo plamek koloru kawy z mlekiem. Jedne są większe, inne mniejsze. Niestety ciągle ich przybywa..... a dziecko ma dopiero 11 miesięcy. Moje pytanie brzmi: czy jest jakiś sposób, by nie szpeciły one malucha? Wiem, że w tej chwili to nie ma t...
    • Ma ktoś namiary na dermatologa dziecięcego na Śląsku?
    • Proszę, może ktoś mi wyjaśni, jak to jest. Usiłuję dostać się do jednej z poradni medycyny rodzinnej do dermatologa z ubezpiecenia. Najbliższy termin popołudniowy na początek wrzesnia. Śpieszy mi się i pytam o możliwość odpłatnie, okazuje się że można jutro popołudniu. To jak to jest, w poradniach jest za mało lekarzy, dlaczego są takie terminy? Już nie wspomnę o kardiologu, u nas wcześniej można umrzeć, niż dostać się do specjalisty. Może to świadoma polityka...
    • Wczoraj zarejestrowano mnie na pierwsza mozliwa wizyte u dermatologa na 14 marca..!! Czy tak ma wygladac usluga w prywatnej klinice? Ludzie, nie dajcie sie nabrac na ich uslugi, poniewaz bedziecie traktowani jak pacjent w panstwowej placowce.
    • Czy ktos moze polecic dobrego dermatologa w Krakowie? Problem z tradzikiem i syfkami przed okresem (na dwa tygodnie wczesniej:()u osoby po 30. :) Nitka
    • Od dlugiego czasu mam takie biale, malutkie chrostki na czlonku, konkretnie pod glowka (zoledziem), nie wiem jak to sie fachowo nazywa. sa dosc male, nie bola, po prostu sa i nie chca zniknac. czy ktos wie co to jest ? jak sie tego pozbyc ? i drugi problem, na jadrach mam pelno jakby prsyszczy, ale takich nie wielkich, nie da sie ich wycisnac, ani nic, nie bola. Czasem jakis sie powiekszy i da sie go wycisnac. Ludzie, co to jest ? od kilku lat nie uprawiam juz "przygodnego seksu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się