Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      dermatolog

dermatolog

(4 wyniki)
    • Moja córka od roku walczy z mięczakiem zakaźnym. Próbowaliśmy wszystkiego a teraz chcę pójść do homeopaty. Mieszkamy w Warszawie. Czy ktoś może wie czy tak jak są homeopaci - pediatrzy czy laryngolodzy są również dermatolodzy? Może od razu ktoś może kogoś polecić? Nie ma znaczenia dzielnica ani obrzeża Warszawy. Przeszukałąm wątek z adresami ale tam nie ma odpowiedzi na moje pytanie :) - to tak żeby mnie tam nie odsyłać :):);)
    • Witam serdecznie. Mam spory problem z moim Synkiem...od jakiegoś czasu (4 mies!!!)ma na dłoniach małe pęcherzyki...podobne do kurzajek ale nie takie zrogowaciałe, tylko mięciutkie, wypełnine przezroczystą, lekko białą cieczą, wielkości łebka od szpilki. Dermatolodzy u których byłam jakoś nie potrafią tego nazwać...a mnie to irytuje, bo maści przypisują, syropy a to nic nie pomaga. Pęcherzyjki te występują w różnych miejscach dłoni...na wewnątrznej stronie , paluszkach...pojedyn...
    • Byłam u dermatologa, pani dr stwierdziła łojotokowe zapalenie skóry. Swędzi mnie cała skóra głowy, na granicy z włosami jest przesuszona. Ciągle się drapie wiec w koncu poszlam do lekarza. Pani dr przepisala mi "pimafucort", niestety karmie wiec raczej to nie dla mnie. Myje jakims specjalnym szamponem, ale jak swedzialo tak swedzi. Podobno wywoluja to jakies grzyby. Moze homeopatia pomoze? Aga
    • Witam!Mam problem z łuszczycą.Atakuje mi nogi.Czy homeopatia radzi sobie z tą dolegliwością?Proszę o odpowiedż. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się