Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      dermatolog

dermatolog

(4 wyniki)
    • Moja corka choruje na hashimoto i w tej chwili jest 4 miesiace po operacji wyciecia guzkow.Blizna po operacji jest brzydka,czerwona i wczoraj w internecie znalazlam informacje,ze moze to byc bliznowiec. W zwiazku z tym mam pytanie czy ktos mial podobna przypadlosc i co mozna zrobic aby sie tego pozbyc. Do jakiego lekarza sie z tym udac:rodzinny,chirurg,endokrynolog? Pozdrawiam serdecznie
    • jestem załamana, jak patrzę na zdjęcia z przed roku to widzę idealną twarz, wręcz idealną a teraz ..... pokryta jest ogromnymi pryszczami, których nawet nie idzie wycisnąć bo są jak wrzody :/ zostają po nich okropne plamy, dermatolog przepisał mi maść ale nie pomaga, pryszcze które mam są na twarzy i tak ok.1,5 tygodnia a nowe ciągle wyrastają. co mi pomoże ?? może jakaś dieta ?? kosmetyczka ?? poradźcie, kiedy to się skończy. tsh mam teraz w miarę dobre bo spadło do 3,75 (norma od 0,4 ...
    • Suchą skórę mam na łokciach i wiem,że to niestety się zdarza bardzo często.Smaruję epikremem i jakoś daje sie z tym żyć:) Natomiast na szyi już w ciąży (czyli ponad 3 lata temu) wyszły mi takie malutkie brodaweczki.Ostatnio tez wyszło mi sporo takich niespodzianek:( Najpierw bardzo swędziało a potem wysyp... Ponoć to spowodowane jest zmianami hormonalnymi w organiźmie. Czy jest sposób żeby sie tego pozbyć ? Endokrynolog sie tym zajmie czy jednak powinnam odwiedzić dermatologa?? Czy ktoś m...
    • Tess, mozesz napisac cos wiecej o tej biostyminie. Jak dlugo ja bralas i o ile spadly p/c. Wertowalam fora i wyczytalam, ze przy hashi czesto wspolwystepuje tez zespol antyfosfolipidowy. Czy ktoras z Was robila badania w tym kierunku? Czy bad p/c jadrowych potwierdzi lub wykluczy RZS??? Czy RZS mozna potwierdzic jakims labolatoryjnym bad, czy tylko na podstwie objawow - bolacych stawow??? Dzieki Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się