diane

(8 wyników)
  • Dziewczęta, pomocy. Moje cycki sa cięzkie nabrzmiałe i bola i jakby cieplejsze niz reszta ciała. Pomyślałam ze skoczyla mi prolaktyna więc zamiast zapisanych 1/4 bromergonu biore no 1/3 gdzies tak. Badania robilam w zeszła srode i powiedzieli mi ze 3 tygodnie trzeba czekac, moja gin na urlopie. A ja siedze w pracy i wszytsko sie we mnie trzęsię, niedobrze mi tak jakby sie wymiotować chce,słabo mi sie robi i te cycochy.... tzn fajnie bo większe:-) ale wiem ze to zly znak:-( co m...
  • czy mozna brac bromergon (1/2 tabl na noc) i jednoczesnie brac diane 35? lekarz stwierdzil,ze nie ma przeciwskazan ale sama juz nie wiem.diane biore na poprawe cery,a bromergon na obnizenie prolaktyny. prosze o odpowiedz.
  • czesc! mam pytanko odnosnie tabletek Diana 35 - czy oprocz polepszenia sie cery to czy duzo z was przytylo bo braniu tych tabletek(wiem ze kazdy organizm reaguje inaczej...), ja mam brac je okolo 6 miesiecy ze wzgledu na to, iz mam nieregularne miesiaczki, pzdr. i czekam na odpowiedzi
  • Hej mam 20 lat mam policystyczne jajniki i łykam od niedawna diane na obnizenie testosteronu i na uregulowanie w miare cyklów. Mam już za soba 14 tabletek gdyz pierwsza paletke dopiero łykam. Już po trzech puierwszych kochałam sie bez zabezpieczenia. Przy ósmej tabletce zauważyłam śluz tak jak płodny ciągnący sie jak jajko ( wczesniej nie widziałam zanim zaczełam brac tabletki takiego sluzu bo nie dochodziło nigdy do owulacji) zdziwiło mnie to bo na tabletkach powinien byc raczej ...
  • Hej interesuja mnie osoby które zazywają lub zażywały diane przynajmniej pół roku Prosze o kontakt ladys@interia.pl chciałabym wymienic spostrzeżenia dodam że mam policystyczne jajniki i hiperprolaktynemie. Pozdrawiam :)
  • I na 100% nie jest to ciąża!!! Mineło juz 36 dni, dalej biorę Diane a @ jak nie było tak nie ma!!! Nie wiem co jest???
  • Stwierdzono u mnie zespol PCO. Poniewaz nie zamierzam w najblizszej przyszlosci zajsc w ciaze, lekarz przepisal mi Diane35. Oprocz tego takze SPIRONOL. Leki biore od roku, moje nadmierne owlosienie nie uleglo zmniejszeniu. Co z cyklami, nie wiem - okaze sie jak odstawie pigulki. Przed leczeniem moja miesiaczka w zasadzie juz nie istniala, zatrzymala sie. A Wy czym bylyscie/jestescie leczone na PCO? Czy Diane 35 to dobre rozwiazanie? Jak dlugo trzeba brac leki, aby owlosienie ulegl...
  • Dziewczyny moze Wy doradzicie co robic. Od jakis 10 lat walcze z prolaktyna , ktorej chyba od zawsze mialam nadmiar, najpierw bralam bromergon, potem kilka lat tabletki anty - diane. Od jakiegos roku postanowilam odstawic przeklete piguly ( ile mozna sie nimi szpikowac) i zrobilam badania prolaktyny ( jako, ze miesiaczki nie dotalam w ciagu pol roku od odstawienia tabletek antykoncepcyjnych) - poziom byl bardzo wysoki wiec znowu zaczelam kolowrotek z parlodelem. Najgorsze jest to...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się