Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      dobrze ubrany

dobrze ubrany

(31 wyników)
    • Z racji soboty i przymusu leżenia w łóżku spowodowanego grypą :( proponuję mały quiz: kogo uważacie za najlepiej ubraną Polkę, w przestrzeni, powiedzmy ostatnich 5 lat? Komu udało się zaliczyć najmniej modowych wpadek? Mój typ: Aneta Kręglicka. Zawsze ubrana zgodnie z okolicznościami, świetnie gatunkowo ubrania, wysmakowane dodatki. No i wciąż piękna kobieta:). Jakie są wasze typy?
    • Odeta Moro-Figurska i Michał Figurski uroda.onet.pl/_i/galeria/pary2008/09.jpg uroda.onet.pl/_i/galeria/pary2008/10.jpg Agnieszka Maciąg i Robert Wolański uroda.onet.pl/_i/galeria/pary2008/18.jpg uroda.onet.pl/_i/galeria/pary2008/19.jpg Karolina Malinowska i Olivier Janiak uroda.onet.pl/_i/galeria/pary2008/14.jpg uroda.onet.pl/_i/galeria/pary2008/13.jpg Edyta Zając i Cezary Pazura uroda.onet.pl/_i/galeria/pary2008/01.jpg uroda.onet.pl/_i/galeria/pary2008/02.jpg Grażyna Wol...
    • Reese Witherspoon Eva Longoria Heidi Klum Oprah Winfrey Hilary Swank Ivanka Trump Victoria Beckham Scarlett Johannsson
    • Tu jest ranking według people: www.people.com/people/package/gallery/0,,20055119_20056265_1,00.html
    • ...lata? zyciegwiazd.onet.pl/62116,1,4,najlepiej_ubrane_kobiety_lata,galerie.html To chyba zart?
    • Kto waszym zdaniem jest najlepiej ubraną gwiazdą...Liczy sie styl,oryginalność...
    • Bo jest tych seriali trochę :) zadnego nie oglądam, ale czasam reklamy są przerywane jakimś serialem, stąd wiem, że są;) I tak się zastanawiałam, czy tam też ciuchy można pooglądać. No jakieś tam są, bo muszą być, skoro emisja w biały dzień :P w takim razie który według was serial jest najlepiej ubrany? Czy najlepiej znaczy najmodniej tak w ogóle? < ale to chyba na osobny wątek.. I nie porównywać proszę seriali zagranicznych z naszymi, bo chyba sensu nie ma ;)
    • Przeglądając strony kolorowych magazynów (oraz ich internetowych odpowiedników) wyszczególniające, kto i w co ubrany zaszczycił swoją obecnością daną imprezę, nieraz odnoszę wrażenie, że przedstawiciele śmietanki towarzyskiej często nie mają pojęcia, w czym wyglądają dobrze, a w czym źle; co do siebie pasuje, a co nie. Wiele z tzw. osób publicznych mogłoby, czy wręcz powinno pokusić się o zainwestowanie w dobrego stylistę/stylistkę - ich wizerunek z pewnością by na tym zyskał. J...
    • która z polskich gwiazd zasługuje waszym zdaniem na laur najlepiej ubranej? ja swój głos oddam na... no wlaśnie... musze się zastanowić..
    • Dave Gahan - to mój idol jeśli chodzi o styl (muzyka też 1 liga) www.depechemode.pl/galeria_podalbum.html?idpodalbum=124 www.depechemode.pl/galeria_podalbum.html?idpodalbum=127 www.depechemode.pl/galeria_podalbum.html?idpodalbum=125 a wy drogie panie jakie macie gusta
    • elle.interia.pl/ubrane
    • okładka Vanity Fair jest super . zyciegwiazd.onet.pl/37322,0,1,najlepiej_ubrana,galerie.html
    • może - tak sądzę ale nie3 zetta
    • wiadomo,że w każdym narodzie są wyjątki. Ale ogółem? jaki naród uważacie za najlepiej ubrany? Ja stawiam na Japończyków. a Wy?
    • według laparisienne...? images.google.pl/images?q=mouna+ayoub&hl=pl&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w no niech ja skoczę!;-)))))))))
    • Wiem, że delikatnie mówiąc zawracam głowę, ale gdyby ktoś się akurat nudził (obecna pogoda sprzyja chorobie i izolacji domowej) i miał w swoich zaspobach zdjęcia dobrze ubranych mężczyzn przodzianych w dość wąskie spodnie to byłabym strasznie wdzięczna za podzielenie się nimi. Głównie chodzi mi o modę uliczną...
    • www.viva.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=141&Itemid=76
    • Mam 32 lata i nie wiem jak się ubrać.BEZNADZIEJA.
    • Byl juz watek o najlepiej ubranych w filmach, to moze teraz pogadamy o serialach, o ile w ogole jakies ogladacie.ogladalyscie. Macie swoje typy?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się