Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      dobrze ubrany

dobrze ubrany

(4 wyniki)
    • Kilka razy emamy wypowiadały się na temat męskich stylizacji. Zawsze wychodziło, że są to metroseksualne cipy w fircykowatych przyciasnych marynareczkach. Teraz udało mi się znaleźć stylizacje która w 100% zadowoli typową emame. Drugi z panów idealnie pasuje do gustów emamy jeśli chodzi o męską modę. [img]https://mistrzowie.org/uimages/services/mistrzowie/i18n/pl_PL/201312/1388084770_by_Tobik.jpg?1388143498[/img]
    • Popełniłam ostatnio watek o wolności i mam kilka refleksji na ten temat w związku z króciutkim urlopem który spędziłam w Szwecji. Przygotowując się do wypadu przeglądałam internet by dowiedzieć sie czegoś ciekawego o tym kraju. Jedną z informacji która sie powtarzała to to że szwedki się zle ubierają. I tak sobie popatrzyłam na dziewczyny tam i muszę przyznać że bardzo fajnie wyglądały. Legginsy, trampeczki, kompozycje wielo warstwowe. Mało kostiumików i szpilek. Wygoda i użyteczność. Ba...
    • proszę o kontakt z osobami które miały nie miłe przejścia z inną kobietą:szefową, położną , przyjaciółką nauczycielką...............tzn szefowa Cię nie lubi bo jesteś ładna, inteligentna, młodsza, kreatywna położna nie pomogła Ci przy porodzie w myśl zasady jak mnie bolało to Ciebie niech też boli przyjaciólka podkładała Ci "świnie" tylko dlatego że byłaś odf niej ładniejsza i miałaś większe powodzenie a nauczycielka nie znosiła że chodzisz z pępkiem na wierzchu i dlatego Cię szyk...
    • też tak macie?nie wyobrażam sobie wyjść bez makijażu nawet z psem,to jest choroba chyba :D zawsze staranny i dobrze widoczny makijaż,dobrze ubrana,modnie ścięte włosy... jak u Was?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się