Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      dzialki

dzialki

(2 wyniki)
    • Kiedyś już tutaj na forum udzielałyście mi porad w sprawie należącej do mojej rodziny trudnej do ogranięcia;) i co za tym idzie - sprzedania - działki. Co gorsza wykiwał nas koleś z którym mielismy juz umowe przedwstępna sprzedazy - zwodził nas w sumie kilka lat:( to jest ziemia do kupieni aokazyjnie do jakiegoś sprytnego inwestora, który skorzysta z okazyjnej ceny i sobie "wyczyści" sytuacje;) i teraz pytanie o radę - jak szukac takiego klienta? czy na zwykłych portalach typu szybko.pl czy g...
    • Witam mamy:) MaM problem z babcia mojego meza. Otóz 2 tygodnie temu maz kupil mi dzialke ogrodowa. Napisalam do babci maila, ze mamy dzialke i dopiero po jakims czasie dowiedzialam sie od tesciowej, ze babcia wydzwania do NIEJ i sie wypytuje o dzialke :za ile kupilismy (oczywiscie wg niej za drogo), co tam rosnie, ze ona mi moze przywiezc duzo kwiatow...) Babcia jest równiez maniakalna dzialkowiczka. I... jutro sie spotykamy i nie chce pokazywac jej tej dzialki. Chcialabym aby pos...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się