Forum Dom Ogród i rośliny domowe
ZMIEŃ
      dzialki

dzialki

(5 wyników)
    • bardzo chcialabym kupic dzialke pracownicza na terenie warszawy w rozsadnej cenie najlepiej na terenie ogrodow dzialkowych im stazynskiego przy ulicy radzyminskiej
    • Mam dzialke nad j. czerniakowskim jak kupowalam pan zapewnial mnie ze jest na wieczyste uzytkowanie.Przyznam ,ze wtedy nawet bardzo mnie to nie interesowalo wazne ze wreszcie mialam upragniona dzialke.Teraz w jakiejs gazecie przeczytalam ,ze dzialki pracownicze bedzie mozna wykupic na wlasnosc.O co tu chodzi moze mi ktos to wytlumaczyc takim prostym jezykiem ? Bardzo dziekuje.
    • Mam takie male pytanie ,moze ktos spotkal sie z podobnym problemem.... nasza czesc ogrodka odzielona jest od sasiada pergola i roslinami, aby uzyskac szybki efekt posadzilismy Rdest Auberta rosnie on w bardzo szybkim tepie co doprowadza do bialej goraczki naszego sasiada z drugiej strony pergoli. w dniu dzisiejszym uslyszalem ze jesli nic z tym nie zrobie pani wynajmie ogrodnika ktory bedzie przycinal pnacza z jej strony a koszty poniose ja .......jesli to nie pomoze to pani zalatwi te ...
    • moja dzialka nie jest przezemnie niestety czesto odwiedzana ale bardzo chce ja miec.Kupilam ja mocno zachwaszczona i prawde mowiac do tej pory nie moge sobie dac rady.Ziemia jest gliniasta wiec albo ciagle bardzo wysuszona albo po deszczu bagno.Podgladajac sasiadow postanowilam tak jak i oni kupic drewniane paliki ulozyc z nich duze jajo ,wewnatrz nasypac ziemi i tylko tam posadzic kwiaty lub byliny.wokol trawe i drzewa owocowe ,ktore juz sa.Nie wiem jednak czy wewnatrz tego jajo...
    • Kto pomoze? Mam dluga dzialke, w tylnej czesci sa drzewa owocowe, w przedniej probuje zrobic ogrod z kwiatami. Chcialabym odzielic jakimis krzaczkami jedna czesc od drugiej, ale nie zywoplotem jednego gatunku tylko jakimis ladnymi krzewami. Mam nadzieje ze to zdjecie ogrodu sie wklei. Wiekszy z tych drewnianych domkow na zdjeciu, bedzie przeniesiony na sam tyl ogrodu i wlasnie w tym miejscu chcialam cos posadzic. Przed drewnianymi domkami jest rabatka z kwiatami. fotoforum.gazeta.p...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się