dzialki

(4 wyniki)
  • Dzień dobry, mam prośbę o pomoc w określeniu jakis widelek do sprzedaży mojej dzialki. Mam dzialkę na ulicy Kampingowej 3100 m2, planów zagospodarowania przestrzennego nie ma ale podobno mają być już calkiem niedlugo, wystąpilam o warunki zabudowy i dostalam pozytywną decyzje na dom jednorodzinny. Prosze o pomoc gdyz w internecie jest bardzo duzo ofert w Józefowie ale zupelnie nie w tej okolicy i podejrzewam po cenach zupelnie nie realnych dla tej części miasta. Dodam że planowana (od 50 lat...
  • Wlasnie, jak wyzej napisalam, poszukuje dzialki o metrazu ok. 700 - 1500 m2. Z gory dziekuje za pomoc i wszelkie informacje, pozdrawiam
  • Zwracam się do wszystkich, którzy utracili prawo do własnych działek (lub ich części) z rejonu ulic Polnej i Bema na rzecz budowy drogi i czekają na odszkodowanie od gminy Józefów. Jak wykazuje mój przypadek, brak zgody na pierwotną propozycję Burmistrza zaowocował szansą na wyższe odszkodowanie. Obecnie operat wykonany przez niezależnego rzeczoznawcę na zlecenie Starostwa wielokrotnie przewyższa propozycję Burmistrza. Jednak twierdzę, że w jedności siła, stąd dotkniętych podobnym problemem n...
  • Witam, rozglądam się za działką budowlaną w Józefowie (ok. 1500 m2) i widzę spore rozbieżnosci w cenach. czasami mam wrażenie że agencje rzucają ceny zupełnie od czapy. Jak to jest ew. z działkami lesnymi? czy regułą jest że można na nich zabudować tylko 20 % powierzchni? coś Urząd Miasta niewiele działek wystawia na sprzedaż. czyżby podaż sie kończyła? bede wdięczny za Wasze uwagi i komentarze odnośnie działek i budowania się w Józefowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się