Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      dzialki

dzialki

(10 wyników)
    • witam, Jakie sa w tym momencie realne ceny dzialek do znalezienia np. w okolicach do dlugoleki, moze troche dalej ale z dobrym dojazdem do wroclawia? Rozmiar dzialki cos w okolicach 1500m2. Wiem ze mozna i za 300tys znalesc, ale tak realnie najmniej to za ile by sie znalazlo?:)
    • Czy ktos pomoze podac linka z mapka na ktorej sa pokazane zalane terny Wroclawia. Nie wiem w jakim rejonie wybrac lokalizacje dzialki pod budowe domku zeby przypadkiem powodz nie zmyla mojej posesji:( Dzieki za rade
    • Szukam info na temat sprzedawananych dzialek w poludniowych okolicach wroclawia - chodzi mi odzialki 1000 - 2000 m2 .Jesli ktos ma jakies namiary bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam goraco. Mariusz.
    • witam, jestesmy zainteresowani kupnem samodzielnej dzialki w krzeptowej dolinie. mam w zwiazku z tym pytanie, czy as-bau to +solidna+ firma? nie chcemy kupowac u nich domu, chcemy jedynie dzialke. maja dosc drogo 300zl/m2, jednak jest juz pelna infrastruktura - obok wybudowane domki zamieszkane, kostka brukowa, chodniki, wszystkie przylacza. moze ktos kupowal u nich sama ziemie? prosimy o jakies informacje :) pozdrawiam krzysztof
    • poszukuje dzialki budowlanej pd wroclawia do 100zl za metr
    • Hello all, Chce kupic dzilek i pobudowac sie.Planuje wioske Kiełczówek.Jakie sa szanse na zalanie tej wioski i jak to bylo w roku 1997 podczas wielkiej powodzi- moze ktos dysponuje jakas mapka. Czy sa osoby z Kiełczówka-czy oplacza sie tam budowac?Czy sa jeszce jakies inne aspekty przemawiajace za budowa i przeciw??? Bede wdzieczny za komentarze. Pzdr
    • Sprzedam dzialki budowlane na Praczach Odrzanskich na ul.Gryczanej naprzeciwko osiedla Skanska ,dzialki od 850-1100m ,media wewnatrz dzialki srodkowej ,cena do uzgodnienia 90zl zam tel.353-01-98 ewa@korbajt.pl
    • Sprzedam działkę w ratowicach-15 km od południowo- wschodniej granicy wrocławia. 1501m2, media w granicy działki, dojazd droga asfaltowa,cena: 160 tys. piękna okolica: lasy, rzeka, jeziora, rezerwat przyrody, gwarancja ciszy i spokoju. we wsi: szkoła, przedszkole, sklepy, PKS. 667 433 113
    • Od jakiegoś czasu myślę o kupnie takiej działki. Chcę potraktować ją jako formę rekreacji, alternatywnego spędzania wolnego czasu, a nie jako formy uzależnienia... Macie jakieś doświadczenia? Jeśli tak to proszę o sugestie. Od siebie dodam, że nigdy nie mieliśmy do czynienia z "ziemią" i jej uprawą.
    • śliwice za kiełczowem 50 zł metr wydzielenie na moj koszt media woda i prad ,z dostępem do drogi ,właściciel chce pilnie sprzedać w kiełczowie 1m kosztuje 100zł to jest 2 minuty drogi dalej ,przy zabudowaniach troche zarośnięta ale jak dla mnie piękna tylko boje sie ze tak tanio 50zł różnicy za 2 minuty drogi w planach zagospodarowania jest to budowlana działka co o tym myślicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się