ebay

(3 wyniki)
  • ebay...(8)

czy wiecie jak na ebayu do aukcji dodac opcje kup teraz? W Ebayu tez chyba nie wiedza bo pisałam tam dwa razy i nic :) Dzieki
  • bardzo lubię stemple tej firmy, mam już kilka kompletów, ale kiedy weszłam na stronę firmy zachłysnelam się ofertą niestety niedostepną poza granicami USA, chyba ze zostałabym resselerem:). Niestety oferta polskich sklepow scrapowych juz nie odzwierciedla aż takiej róznorodności, albo źle szukam, powiedzcie mi, gdzie moge dostać stemple z tej serii "Paperartsy"? www.inkadinkado.com/shop/pc/showsearchresults.asp?IDBrand=11&iPageSize=6
  • Jedna rzecz wystawiona na próbe i jedna sprzedana ale do Anglii na moje nieszczęście , dla uzytkownika zarejestrowanego we Francji:)- dobre perspektywy przed nami decoupageowcy :))) I pytan zagranicznych troche było. I ten uzytkownik w liscie priorytetowym chce mi przesłac pieniadze, o wplacie na konto nie chce nawet mysleć i ja sie zgodziłam:(( Prawde mowiac przez czas mojego pobytu na Allegro przysyłali czasem drobne kwoty w kopertach z zagranicy ale zawsze był to dla mnie stres...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się