ebay

(8 wyników)
  • Kochane! Pomóżcie... Znalazłam na ebay moje ukochane perfumy (niestety niedostępne w Polsce). Sprzedaje je ktoś ze Stanów, no i mam problem jak je kupić? Co powinnam zrobić? Poradżcie proszę, ale tak "Łopatologicznie" bo ja głąb jestem :-)
  • Chciałabym kupić jakąś fajną włóczkę na ebayu i nawet zarejestrowałam się tam ale mam pytanie odnośnie płatności. Mam karte"bankomatową" i do płacenia w internecie (np. na truskawce) ale jedna i druga została odrzucona, kiedy rejestrowałam się na na PayPalu - nie wiem dlaczego - bank odmówił rejestracji czy coś takiego. Fakt, że w momencie rejestracji konta były puste ale czy to o to chodzi... Powiedzcie, czym się płaci na ebayu i w jaki sposób
  • Witam miłe koleżanki - od jakiegoś czasu zamierzam zakupić zwijarkę do włóczki razem z motowidłem. Czy któraś z Pań zna namiar na takie cudo? W znanym nam wszystkim sklepie internetowym zapas już "wyszedł "...... :)
  • 30? 40dkg? hmm nie wiem.... podoba mi sie cos i potem szukam co zrobic... a wy? Ania
  • Witam szanowne ekspertki tego forum! Jestem tu pierwszy raz i musze powiedziec, że jestem pod wrażeniem niektórych prac :) Myśle, że dobrze trafiłam i któraś z Was podpowie mi gdzie można kupic właśnie takie druty. Drzewo podobno takie, z którego robi się wiolonczele (czyli nie mam pojecia) lub różane.. A kamień? No właśnie nie dośc,że nie wiem to jeszcze nie potrafię sobie tego wyobrazic ;) Będę wdzięczna za wszelkie namiary bądz wskazówki co do dalszych poszukiwan. Pozdrawiam s...
  • Szukam książki: Kirsten Glasbrook "Techniki tkackie - krok po kroku". Jeśli jest komus nie potrzebna to ja ją bardzo chętnie odkupie.
  • Pytanie jak w temacie.. Gdzie można nabyć to cudo? W pasmanteriach i sklepach z maszynami patrza na mnie jak na postrzeloną:) Wiem, że czasami się przewijają jakieś na allegro, ale zawsze ktos mi sprzątnie sprzed nosa;/ Będzie któraś z kochanych forumek tak dobra i podzieli się tą wiedzą? Cena nie ma znaczenia, liczą się tylko te malutkie, słodkie kłębuszki:) Pozdrawiam!!!!
  • Wpisałam sockenwolle w google grafika. Pokazują się sklepy z takimi włóczkami na skarpetki, że oczy wyłażą. I tu problem - zamawiałyście sobie cokolwiek przez internet płacąc w euro?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się