ebay

(10 wyników)
  • taki mam mały problem. Kupiłam na ebay-u froga dla mojej przyjaciółki- wspólnie obejrzałyśmy aukcje i poprosiła, żebym jej kupiła bo ona nie ma konta. Kupiłam w opcji kup teraz, i wszystko ok. W związku z tym, że sprzedający mieszkał nie bardzo daleko, moja przyjaciółka umówiła się z nim na odbiór osobisty. Niestety wózek na żywo przedstawiał obraz nędzy i rozpaczy: plamy po jedzeniu, odbarwienia od słońca, poklejona taśmą pianka, normalnie jakby piątka dzieci nim jeździła. Ja sama ma używa...
  • Jak mnie kuuuusi .. krzyczy licytuj Monika licytuj ;) Takie cacko to bym sobie na środku salonu postawiła ;)
  • Witam, Upatrzylam sobie na niemieckim ebayu wózek. Sprzedawca (osoba prywatna) zgodził się wysłac go do PL. Niestety sprzedawca nie udostepnia płatności przez PayPal, bo to by była 'bułka z masłem'. Możliwy jest tylko przelew. Mam konta złotówkowe w mBanku i Nordei. Czy któraś z Was płaciła przelewem z mBanku do Niemiec? Jest to trudne? Jakie są opłaty? Co powinnam wiedzieć? Bardzo proszę o łopatologiczne wytlumaczenie i wszelkie instrukcje, bo bardzo mi zależy na tym wózku ;)
  • najlepszy wózek, niestety już nie produkowany :( zastanawiam się czy jak zakończyli produkcję atlantico, to wózek freestyle firmy mamas&papas jeszcze wychodził na rynek brytyjski, czy zakończyli tą produkcję jednocześnie? może wiecie? chętnie bym kupiła takiego freestyla, a wydaja się one być w idealnym stanie i dlatego mnie to zastanawia, może nawet idzie wyrwać nówkę gdzieś w Anglii?
  • Nasz wymarzony wozek ma pradopodobnie uszkodzony wetyl w jednej z detek. Postanowilam wraz z nowymi detkami kupic nowe opony, tak na wszelki wypadek. Znalazlam kilka typow opon i zastanawiam sie ktore beda dla nas najlepsze. Intuicyjnie wydaje mi sie, ze te z wiekszym bieznikiem sprawdza sie lepiej w terenie, do jazdy typowo miejskiej lepiej kupic te z lekko rowkowanym bieznikiem. Mam racje? www.ebay.co.uk/itm/Pram-Tyres-12-1-2-x-2-1-4-Chunky-or-Slick-Tread-Top-Quality-/110771502352...
  • cgi.ebay.co.uk/Mountain-Buggy-3-wheel-stroller-/220791441635?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D2%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D427237461197536977#ht_500wt_1156
  • Mam pytanko czy masz moze dostep albo mozesz "zalatwic" sam pokrowiec do fotelika maxi cosi tobi w jakiejs dobre cenie..chodzi o uzywke bo na nowke mnie nie stac...kolor dla chlopca... bede wdzieczna za odp. pozdrawiam
  • bardzo zależy mi na czymś takim cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270610572435&ssPageName=STRK:MEWAX:IT czy ktoś ma dojścia aby kupić to w polsce lub sprowadzić? ja słabo piszę w jęz. angielskim i się nie dogadam ...
  • Chubus(18)

Na ebay.de też jest teraz biały:)
  • chodzi mi o coś takiego: www.ebay.pl/itm/JJ-Cole-Nappy-Changing-Bag-Holder-Grips-Pushchair-Buggy-/180728778506?pt=UK_Baby_Baby_Changing_Nappy_Changing_Bags&var=&hash=item6fc4873a57 nie mam konta na ebay (poza tym nie umiałabym tam kupowac :P może i lepiej, bo gdybym załapała o co chodzi mogłoby to się źle skończyc - bankructwem :P), ale nie o to tu chodzi, do rzeczy... chodzi mi dokładnie o takie "napy" bo nie wiem jak to po polsku się nazywa by zawisic na nie torebke do wózka... gdzie mogę ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się