ebay

(5 wyników)
  • Mam pytanko, mieszkam w polsce, nie w stanach, chciałabym zrobić zakupy na ebay, jakies kosmetyki, perfumy( u was jest znacznie taniej) ale się zastanawiam czy nie byłoby problemów z cłem, czy przypadkiem nie bede musiała od tego ponieśc dodatkowych kosztów, czekam na jakieś sugestie
  • Jestesmy w stanach juz ponad 2 miesiace, tu urodzil nam sie syn ( ma 2tyg) Moj maz pracuje a ja szukam pomyslu na zycie, na prace... Jak pogodzic wychowanie dziecka i jakas praca..?? Moze macie jakis pomysl na domowy biznes??????
  • cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3233297269&category=977 Czeszecie po Ebay-u? Ja tak i po sprzątaniu garażu uczesałem $1300. Polska wersja: www.allegro.com
  • Wiem, ze to juz 21 stycznia ale czy macie jakies marzenia na Nowy Rok? Plany? Ja bym chciala nauczyc sie hiszpanskiego. I gimnastykowac sie codziennie rano przed wyjsciem do pracy. Czasem to trudne. No moze po prostu jestem leniuchem! haha A jakie Wy macie plany i marzenia?
  • Korzystalyscie kiedys z aukcji np. ebay czy ubid? Ja ostatnio kupilam sobie krem Lancoma 50% taniej, mialam swietna zabawe przy bidowaniu i zaoszczedzilam troche kasy. Ale gdy przyszedl krem, niby wszystko bylo w porzadku to jednak mialam takie uczucie ze krem nie jest najswiezszy, moze to dlatego ze pudelko bylo troche zabrudzone, ale wszystko bylo w oryginalnym opakowaniu. Kiedys tez kupilam Sony boombox, tez prawie 50% taniej, juz ponad rok mam go i jestem b.zadowolona... W su...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się