ebay

(9 wyników)
  • Potrzebuje konta sprzedawcy na niemieckim ebayu, zarejestrowane w Niemczech. Moze byc z komentarzami, osoby zainteresowane prosze o kontakt na PM.
  • Witam Wlasnie musialam sie usmiechnac ...dlaczego ? przyszlo mi mianowicie takie skojarzenie....ze my tu gadu gadu...niby sie znamy,znamy nasze nicki co kto i gdzie mieszka ale nie wszyscy sie znaja osobiscie lub...po prawdziwym nazwisku...Wiec teraz sie pytacie co to ma z ebay-em wspolnego ? hihi Przyszlo mi do glowy ze moze ja tu rozmawiam z kims kto kupuje moje ksiazki,dvd lub inne artykoly....i niby sie znamy ale nie wiemy ze sprzedajemy i kupujemy miedzy soba...wizja ta (tut...
  • szukam jakies osoby ktora udziela sie na ebay i pomoze kupic mi kilka rzeczy - bariera jezykowa niestety nie pozwala mi tam swobodnie sie poruszac, bede bardzo wdzieczna za pomoc ikakow@wp.pl
  • Czy ktoś mógłby się skontaktować z osobą która sprzedaje ten samochód i dowiedzieć się ile spodziewa się wylicytować, albo cenę minimalną za jaką by sprzedał na dzień dzisiejszy. Przy okazji z jakiego on jest regionu Niemiec, czy samochód był bity itd... Ja niestety nie władam biegle niemieckim. Dzięki za wszelką pomoc. Pozdrawiam cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2463729412&category=18204
  • Szukam stron internetowych z ogloszeniami niemieckimi.Znam ebay,ale czy sa jeszcze jakies?Dodam,ze nie interesuja mnie ogloszenia motoryzacyjne,lecz wszystko co zwiazane z domem.
  • przepraszam ze pytam ale czy to czasem nie tobie zwinelam na ebay ksiazki z przed nosa ? bo mi sie jakos nick kojarzy ale pewna nie jestem .... jesli tak to przepraszam a jhesli chodzi o killera to zglos sie do mnie na gazetowa poczte...mam pytanie :-D
  • Witam Moja koleżanka chce kupić synowi najchętnie poprzez ebay lub coś w tym stylu musznik ( www.moda.com.pl/wedding/~strony/garnitury.phtml?strona=plastron.i )ale nie wiemy jak to jest po niemiecku, czy ktoś mógłby nam pomóc?
  • z jezyka polskiego na niemiecki. Pani Doroto(Dorothea), Dziekuje bardzo za szybka i mila odpowiedz. Jest mi przyjemenie, ze pamietacie Panstwo klientke sprzed roku. Dziekuje za przygotowanie oferty na moja prosbe sprzedazy Waszych artykulow marki X. W zeszlym roku Panstwa sklep na portalu ebay.de nie przyjmowal platnosci via paypal. Teraz ta opcja jest proponowana i chcialabym zakupic towary w Waszym sklepie na ebay.de i dokonac zaplaty via paypal. Panstwo podali mi ofert...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się