ebay

(9 wyników)
  • Mam pytanie: czy to prawda, ze firmy jak Dior, Estee Lauder robia kremy do oczu umieszczajac produkty w wiekszych tubkach? A dokladnie chodzi mi o to ze zamowilam na ebayu w UK krem pod oczy z Lancoma 5 ml. Dziewczyna mi przyslala tubke, na ktorej jest napisane 5 ml ale kremu doslownie troszeczke. Tubka jest wlasciwie pusta, dopiero cisnac wychodzi troche kremu. Ona tak wlasnie tlumaczy, ze tubka jest wieksza a w niej jest 5 ml kremu. Mam nadzieje ze zrozumialyscie? :) Czy tak rzeczywiscie jest?
  • Czy komus z Was udało sie szybko i bez problemu zarejestrowac na ebayu pl? Wczoraj wypełniłam formularz z danymi aby zakonczyc rejestracje powinnam dostac info na maila ,czekam na niego do dzis...czy u Was tez ta strona tak sprawnie hula;-)?
  • chcę kupić kosmetyki na ebay (angielski) Czy mogę zapłacić i jak ekartą z mbanku ?
  • Anexxa, swego czasu wydrukowalam sobie caly dlugi watek, gdzie zdradzalas niewtajemniczonym tajniki ;) licytowania na ebayu. Namiar na Snipa tez od Ciebie wzielam. Teraz po raz pierwszy chcialabym cos tam zlicytowac i ......takie smieszne moze pytanie...ale ten czas zakonczenia aukcji jest tamtejszy? czy co oznacza takie DPT (costam time...ale jaki?) no i czy w snipie trzeba ten czas przeliczac na GMT? czy jak to zrobic? A moze na pierwsza aukcje i kontakt ze Snipem lepiej osobis...
  • Na allegro sprzedaje sie bardzo tanio torebki Diora, Prady, Chanel... W opisie podaja, ze produkt nowy i oryginalny. No wlasnie jak to jest z ta oryginalnoscia?? Wiecie cos moze o tym, bo mam chrapke na jedna torebke, ale nie chce wydwac ponad dwoch stow na bubla!
  • Zainteresowalam sie kremami Kanebo Freshel. U nas można je kupić przez internet za ok 190zl. Na ebayu są duzo tańsze- o ponad polowe. Czy mogą to byc podróbki , czy raczej nie i warto tam kupować?
  • Dziewczyny pomocy bo jestem jeszcze zielona , jest osoba ktora chce kupic moj towar przed zakonczeniem aukcji, czy moge przerwac aukcje i dokonac z nia transakcji .I jesli tak to jak. I przy okazji drugie pytanko : pewna osoba wygrala aukcje i na moim koncie Pay Pal widze wynegocjowana kwote ktora nie jest wliczona do mojego salda i Status jest nie Complited a Denied co to znaczy czy ta osoba sie wycofala i nie chce mi zaplacic , nie wiem co robic zbaranialam. Help
  • clinique 2 jest super (dla mnie) ale cena... wolalabym cos tanszego a dzialajacego tak samo... co polecacie?? cera normalna , ciut sucha
  • mam pytanie do dziewczyn, ktore maja jakies doswiadczenia z ebay. weszlam tam z ciekawosci, po przeczytaniu jakiegos watku (chyba pisala o tym anexxa). czy to mozliwe, ze np bluzka prady kosztuje tam 20$? albo szminka lancome 2$? jakim cudem? jesli ja czegos tam nie rozumiem, to prosze o wytlumaczenie :))) jak wyglada sprawa licytacji na e-bay? wiem, ze trzeba przeczytac instrukcje, ale chcialabym przeczytac opienie kogos, kto z tego korzystal. no i inna wazna sprawa- koszty przes...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się