Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      ebay

ebay

(3 wyniki)
    • Wczoraj wylicytowalam na snajperze piekny wozek dla gamonia numer 2 - jako, ze mam maly samochod i dom na wsi, musze miec dodatkowy wozek, zeby go nie wozic. No i puscilam snajpera :) I wylicytowalam najtaniej chyba w historii :) Kupujacy sie wkurwil na maksa i od razu zalozyl spor na ebaju, ze chce anulowac transakcje, bo nie potrwierdzilam z nim wysylki do Polski :) No, nie potwierdzilam, bo wozek wysle do mojej niemieckeij Siorki. Tak wiec jestem wlascicielka pieknej Teutoni Pri...
    • laseczki gdzie kupie pojemnik do zywnosci ,taki termos. mam na mysli pojemnik wielkosci max 1l w ksztalcie miski.taki zebym mogla wlozyc do niego goracy obiad i po 3 godzinach miec jeszcze cieply.moja mama ma taki plastikowy,z grubego plastiku w srodku aluminium kupila kiedys w sportowym ze 20 lat temu ,do masla pod namiot.wiecie gdzie taki pojemnik kupic? sprawdzalam na allegro ale pokazuje mi takie 10-20-30 litrowe :/
    • Poszukuję płaszcza, widziałam na ulicy na pani, na stronach modowych nie mogę znaleźć nic podobnego. Otóż płaszcz półdługi (do pół łydki mniej więcej) ma być dwurzędowy z szamerowaniem ale NIE w stylu carska Rosja (krótkie wojskowe granatowe/czarne kurtki ze złotym szamerowaniem) tylko bardziej jak kontusz. Góra dopasowana do talii i kawałka bioder, dół bardziej rozszerzany. Najlepiej szary z czerwonym wyrazistym szamerowaniem, albo odwrotnie czerwony z szarym. Pani widziana mia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się