ekwador

(6 wyników)
  • Ekwador go go go !
  • Jutro Szwager mo realne szanse mnie dogonic :-) Polska - Kostaryka 2:1 mecz w zasadzie o nic,moze o dume Polakow ?do 3 razy sztuka :) Jak Polacy zagraja tak jak z Nami,to moze moze remis bedzie,a moze cos wiecej ? Niemcy - Ekwador 3:2 Niemcy to druzyna turniejowa,watpie ze odpuszcza ten mecz. Paragwaj - Trinidad i Tobago 1:0 Licze ,ze Santa C strzeli jednego tora Anglia - Szwecja 2:0 Dlugi :-)tam z kiepy moze cos strzeli ;-)
  • Anglia - Trin.Tobago 1:0 Ekwador - Costa Rica 3:0 Szwecja - Paragwaj 2:1
  • "Wcześniej w idealnych sytuacjach pudłowali dwaj gracze polskiego pochodzenia - Klose (20. i 50. min) oraz Podolski (46.). Ten pierwszy z wściekłości kopał nawet w słupek bramki Boruca. Obaj strzelali jakby dotarły do nich zaklęcia polskich fanów, że "Bozia będzie prowadzić nogi Klosego i Podolskiego tak, by krzywdy naszym nie zrobili". I nie zrobili. Rozzłościło to Jürgena Klinsmanna, który w końcu zdjął z boiska Podolskiego i wprowadził Neuville'a." ;)
  • możno chociaż Ballesta dogooniam, chodź mu idzie corouz lepi, ale mie se tyż musi w końcu poszczyńścić. Anglia - Ekwador 1:0 Portugalia - Holandia 1:2
  • Ale bzdury !Oni juz tam w Ameryce Poludniowej dobrze wiedza ,ze z grupy wyjda tylko Niemcy i Ekwador.Poczytajcie wywiad z Pele !on przewidzial,ze Ekwador Polske pokona.Ludzie opamietajcie sie z tym obstawianiem w zakladach bukmacherskich na Polske.Wlasnie dzis moja przyjaciolka przyslala mi artik z wloskiej prasy,gdzie zadawano sobie pytanie -kto polske dopuscil do mistrzost ? to jest istny cufal ,ze poloki grajom w MS.Same wtopy przed mistrzostwami mecz polska - croatia przeplacony = ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się