energia

(6 wyników)
  • Czy możecie polecić mi jakieś witaminy, które poprawią trochę moją kondycję? Wyniki krwi mam na granicy normy, staram sie dbać o jakość spożywanych posiłków, regularnie ćwiczę, a czuję jakby uszło ze mnie dużo energii (już od dłużego czasu mam z tym problem), jestem śpiąca, zmęczona, ciągle brak mi sił... Dodam, że mam 26 lat i od kilku lat biorę pigułki. Help. Tak bardzo chciałabym przetrwać zimę maszerując żwawo i z uśmiechem na ustach...
  • dzieje się ze mną coś dziwnego - mam strasznie dużo energii, nosi mnie wręcz. nie jestem w stanie usiedzieć chwilę w miejscu, muszę chociaż nogą tupać. Nie mogę normalnie stać, przestępuję z nogi na nogę. kręci mi się w głowie, serce mi wali. W dodatku trzęsą mi się ręce. Jest mi prawie cały czas niedobrze, w brzuchu się przelewa jak tylko coś zjem. Biegam cały czas do kibelka. Jeść mi się nie chce - zmuszam się, bo mam za sobą epizod anoreksji. Ale i tak zjadam przez cały dzień koło 1...
  • Tym razem problem nie dotyczy dziecka, tylko mnie. Urodziłam 5 miesięcy temu i czuję się bardzo zmęczona. Tylko bym spała. Dziś poszłam późno spać, wstałam na chwilę o 7, potem spałam do 13. I tak mija dzień za dniem. Bardzo mało jestem w stanie zrobić, jeśli wyjdę na spacer, moźe jeszcze dam radę uprzątnąć naczynia i podłogę i to wszystko tego dnia. Coś przeczytam, pooglądam i idę spac. czy wam starcza energii na wiecej?
  • Witam drogie Panie, mój problem polega na tym, że ostatnio chodzę jakaś 'osowiała', nic mi się nie chce, w pracy nie mogę się skupić a jak już z niej wrócę to padam na łóżko i dalej pożytku ze mnie nie ma. Chciałabym jakoś rozbudzić swój organizm ale nie bardzo wiem jak. Myślałam zarówno o jakiś domowych sposobach ale i o jakimś przyjaznym suplemencie. Będę wdzięczna za porady :)
  • Mam 23 lata. Jak zmniejszyc czestotliwosc pojawiania sie krost na policzkach (tradzik rozowaty chyba ), jesli nie moge sie powstrzymac od zjedzenia czekolady, orzechow, jako ze pracuje umylslowo na studiach (dodatkowo sie stresuje)i to daje mi energię. Czy rzeczywiscie przerzucenie sie na zywienie "oczyszczone to jedyny sposob? ... bo to tak trudno obejsc sie marchewka,ktora nie daje w ogole energii
  • Czesc wszystkim mam pytanie poniewaz jem duzo owocow i warzyw staram dziennie zjesc pare owocow i warzyw dbam o siebie ale troche lamia sie paznokcie nie wiem co mi moze poradzic i chce tez zmienic skore wlosow bo mam problemy bo mi sie przetluszczaja ale rozwniez dbam o siebie pozdrawiam Karolina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się