Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      energia

energia

(7 wyników)
    • witam. rozpoczęłam dietę w poniedziałek i jest to moja pierwsza w życiu dieta. Wszystko niby jest ok, ale tak się zastanawiam co z energią? Przecież to głównie węglowodany dają energię do pracy organizmu.. Być może się mylę, ale liczę na odpowiedź ;)
    • Witam, Czy ktoś wie jak ratowć się gdy zaczyna brakować energii? Zawsze dzień zaczynam od kawy i dzięki niej brnę do przodu. Wiem,że w 1 fazie nie mozna pic kawy ani herbaty, czym więc mogę się poratować? Dzięki za pomoc, pozdrawiam;-p
    • już trzeci dzień... wczoraj było najgozrej, choć bałam się właśnie 3 dnia! A dzisiaj nawet mi się jkeść nie chce. Czyżby organizm się już przestawił? Wczoraj chodziłam cały dzień głodna (ale nie podjadałam, bo nie miałam co), dopiero późny obiadek zjadłam porządny i chyba się zapchałam :) a teraz poszłabym na aerobic, ale trochę się boję, że zabraknie mi siły, brak węglowodanów (energii) czasem dokucza. Też tak macie?
    • Czy ktos wie na cos na temat tych insulinowych skoków? Czy jesli czuje sie lekko słabo 3 dnia to to jest normalne? Czy tez powinnam przestac - bo np. zaczne mdleć? Chodzi mi o to, czy mój organizm sie przestawia na "inne tropy"" czy tez desperacko potrzebuje cukru? Need an expert:))))))))))
    • Hej! Fajne forum,dzięki niemu postanowiłam spróbować zgubić parę kilo na tej diecie. 7 września to fajna dieta na rozpoczęcie zmagań ze swoimi słabościami. Może chciałby się ktoś przyłączyć? Czekam na wsparcie
    • Odchudzam sie od 6 tyg schudlam 8 kg i co na tym koniec nie moge schudnac wiecej waga stoi
    • Dziewczeta, jak to jest z tymi jogurtami w fazie 1??? Mozna jest jogurty 0% Fat?? Znalazlam u siebie jogurtu beztluszczowe, ale one maja przeciez cukier... wiecc jedno wyklucza drugie.. i nie wiem czy mozna sobie na taka przekaske pozwolic???? napiszcie, pliz!!!!! p.s. nadal jem duzo masla orzechowego, bo codziennie albo biegam albo robie Cross Training w fitnesie.. i musze miec energie.. ale rezultaty dietowania sa.. nie wiem tylko jak z jogurtami.. napiszcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się