Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      energia

energia

(3 wyniki)
    • Po dwóch tygodniach przypływu energii,którą wykorzystałam na nadrabianie wszelkich zaległości,poczułam sie słabsza,Zrobiłam badania.Zanim je odebrałam w nocy obudził mnie ból w klatce piersiowej.Nie wzywałam pogotowia-moze to był błąd-podejrzewając spadek potasu ratowałam się sama.Wczoraj odebrałam wynik Hormony tarczycy w porządku, potas spadł z 41%(19 pażdzier )do 21% a sód podskoczył z 51% do 77%. Nigdy nie miałam takiej dużej różnic...
    • Od września 2009 (po operacji płata tarczycy) jestem na Euthyrox. Początkowo dawka 50, póxniej 75. Mam stwierdzsone Hashimoto. Moje wyniki z 21 maja: TSH 2,275 ( 0,4-4) Ft4 1,073 (0,7-1,9) Wyniki z 28 czerwca: TSH 3,917 (0,4-4) Podniosłam dawkę Euthyroxu do 100. czuje się okropnie. Śpię całą noc. Nie moge zwlec się z łóżka nawet o 9 rano. Oczy zapuchniete, piasek pod powiekami. Zero energii. Dzisiaj ide zakupić selen. Moze to cos pomoże.
    • Mam dwa pytanka. Czytałam forum, ale nie dokopałam się jeszcze do całości ;-) Otóż: 1. Czy Wasz organizm też tak wolno zbiera energię ? Np. gdy jesteście zmęczeni to potrzebujecie dłuższego czasu niż ludzie zdrowi by zebrać energię fizyczną i psychiczną. U mnie to trwa dłużej i ciężej a i tak nie zawsze mam tyle energii kiedyś. Muszę mieć więcej czasu na odpoczynek i na ogólne "oagrnięcie się". Wszystko jakby takie spowolnione, procesy myślowe również. 2. Kolejna sprawa... czy pr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się