energia

(4 wyniki)
  • sposoby(12)

jest kilka sposob na to by zacząc panowac nad energią któta panuje nad wami... szczególnie bulimiczkami choc anorektyczki też mają podobnie. Jest to hipnoza, jest to regres, jest to reiki i specjalistyczny masaż stóp. Jesli której bardzo by zależało na wyjściu z tego błednego koła zwanego "niszcze siebie" niech poszpera w necie i na forach i tych metod spróbuje. ja nie dam gwarancji 100% ale 70% napewno!
  • 33kg,siły jeszce mam,ale energii niebardzo.Nie mam na nic ochoty,nic mnie nie cieszy,jestem dobita tyloma latami walki i zmaganiem się z a.,po 2 razachw szpitalu. Jak pokonałyscie chorobe?
  • podjadalam caly dzien po trochu ciezko taj jaknie mozna sie urwac - ani na silownie, ani nawet polazic po sklepach. siedzienei w domu z jedzeniem jest dla mnie nadal bardzo trudne. ale - bez wymiotowania. po raz pierwszy od dziesieciu lat chyba. bardzo mi bylo smutno w te swieta. dociera do mnie ze powinnam zerwac z moim facetem bo ten zwiazek to nie to. zaniedbuje moje emocjonale potrzeby a ja sie na to godze. a gdy sie nie godze to mi pokazuje jak to wszystko moja wina. :(( ...
  • wzielam tussi 3 tabsy popilam kawa i czekalam po okolo godzienie zaczelam sie czuc strasznie ociezala rece jak z olowiu, puls napewno szybszy ale zero energii a juz o cwiczeniu nie bylo mowy i w efekcie usnelam :( czy to dlatego ze pierwszy raz?? czy ktos mial podobne objawy?? chyba juz z tussi zrezygnuje bo to chyba nie to o co mi chodzilo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się