Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      energia

energia

(5 wyników)
    • WITAM WSZYSTKICH!!!!! Ja wrocilem niedawno z nart.Bylem w austrii.Caly tydzien slonca,mnostwo sniegu i suuuuuuuuuuuuuper atmosfera.Zero bolu,no pierwszego dnia troche glowa bolala ale nie bralem zadnego procha bo nie musialem.A teraz mam taaaaaaaaaaaaaaaki suuuuuuuper humor,swietnie sie czuje i w ogole.Rany!!!Ja juz nie pamietam kiedy sie tak dobrze czulem psychicznie i fizycznie.chyba w podtawowce.To chyba ta ogromna ilosc slonca sprawila ze sie tak wspaniale czuje.Ehh zebyscie ...
    • Wczoraj mialam spora migrene. Trwala tylko okolo godziny ale dala mi "popalic". A wszystko z tego, ze narastalo we mnie napiecie zwiazane z tym, ze musialam sie spotkac z osoba, ktorej nie darze zbytnio sympatia, mam wobec niej jakies opory i zahamowania, ale spotkanie bylo nieuniknione. Juz przed nim czulam sie, natomiast po migrena wybuchla w calej krasie. Zauwazylam juz taka zaleznosc pare miesiecy temu kiedy mialam sie z ta osoba spotkac - tez wtedy glowa bolala mnie niemilosi...
    • ...myslalam ze dopiero co zaczelam brac ale jak wysypalam wszystkie tabletki i policzylam ile zostalo, okazalo sie juz wzielam 10, dzisiaj 11! bosszz jak ten czas leci. No, glowa raczej bez zmian ale jakbu ciut ciut wiecej energii.. :)naprawde jakby wiecej! Mam zamiar pobrac przez co najmniej dwa miesiace. A potem sie zobaczy.. Na USA forum zalecaja brac do 3 razy dziennie ale ja sie troszke boje.. Venus
    • Zaczynam następny eksperyment zainspirowana programem o afirmacjach. Od dziś "Ja...otwieram się na zdrowie" nie śmiać się, poinformuję o rezultatach. Naszła mnie tylko refleksja, jak chodziłam do energoterapeuty (nie bio...) po braku efektów powiedział mi, że czasem człowiek psychicznie nie jest gotowy na wyzdrowienie, że podświadomie "potrzebuje" tej choroby w sensie jakichś pogmatwanych psychologicznych blokad, że niby karze się za coś itd. Pytał mnie o relacje z matką, zadowolenie...
    • czy to tez migrena czy migrenowe bole glowy jesli dzialaja na nas zle obecnosc fal magnetycznych, czy innych? Lub inne promieniowanie wytwarzane przez elektryczne urzadzenia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się