Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      era

era

(14 wyniki)
    • Witam. Niedługo będę miał rozmowę w tej firmie na stanowisko przedstawiciela handlowego. Chciałbym się zapytać, czy ktoś miał styczność z działalnością powyższej firmy? Czego można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej itd.?
    • Czy ktoś wie ile wynoszą zarobki netto na infoliniach (BOK-ach) trzech operatorów komórkowych - Ery, Idei i Plusa. Chodzi mi o wartości netto. Ile można spodziewać się na początku a ile po jakimś dłuższym okresie pracy. Z góry dzięki za jakiekolwiek info...
    • Może ktoś wie coś na temat pracy w Erze, jako konsultant telefoniczny. Poinformowano mnie, że oprócz wstępnej rozmowy - jakis test komputerowy. Może ktoś wie na czym będzie on polegał?? Może ktoś już przechodził taką rekrutację? Przyznam się, że mam lekkiego stracha....
    • Miesiąc szkolenia, często w dusznych cuchnących salach. Trenerzy mili, profesjonalni szczególnie Piotrek i Natalia. Pensja 1390 na łapke plus prowizje od sprzedaży telefonów. Telefon (szajsowy SE) z limitem na wygadanie 250PLN. okulary o wartości do 200zł. Z pierwszych dni w pracy nie pamiętam nic oprócz koszmarnego stresu i przerazenia. Nie umiejąc kompletnie nic, rzucili nas niemalże bez pomocy na słuchawki. (a pracowałem już na kilku infoliniach więc nie byłem nowy w tej bran...
    • Witajcie, dostałam propozycję pracy w PTC na stanowisku konsultanta ds. utrzymania klienta. Czy ktos możep racuje lub pracował na podobnym stanowsku i ma jakieś doświadczenia z tej pracy? Jak przebiega rekrutacja w Erze, jakie warunki trzeba spełnić, ile płacą etc. Dzięki za wszelkie info
    • witam mam pytanie do osób które pracują aktualnie w erze jako konsultanci telefoniczni bądź pracowali tam w ostatnim czasie? zastanawiam się nad podjęciem tam pracy, prosze o wypowiedzi jak się pracuje atmosfera i zarobki...
    • Witam, mam pytanie: czy ktos wykonywal jakies zlecenia dla PTC Era? Szczegolnie mam na mysli pracowników agencji reklamowych, ktore pracuja dla Ery. Mozecie sie podzielic jakimis spostrzezeniami odnosnie tej wspólpracy? PZDR, Arqu
    • Czesc Wie ktos moze gdzie znajduje sie call center ery?
    • Mam pytanie do osob pracujacych jako konsultanci w dziale obslugi klienta w jednej z powyzszych firm, czyli Era, Orange i Plus GSM. Moglibyscie podzielic sie informacjami ile zarabiacie na tym stanowisku i w ktorej fimie? nie ukrywam ze pacuje w plusie i mam 1000 netto. Prosze o odpowiedz, z gory dzieki :)
    • Poprosze o info jakas dobrze zorientowana osobke jak sie pracuje w erze na sluchawce? poprosze o konkretne info ,jaka umowa ,ile netto,czy jakies warunki sprzedazowe trzeba spelnic ,socjal ,warunki pracy , ludzie ...itp itd bardzo prosze o info z gory dziękuje Ps wiem temat wałkowany ale nic konkretow..
    • Witam serdecznie, bardzo proszę o informację jak pracuje się w Centrali przy Al. Jerozolimskich, jaka atmosfera, jacy ludzie, jak z pakietem socjalnym, czy dobrze płacą i czy inwestują w rozwój pracownika. Konkretnie chodzi mi o dział personalny.
    • Witam, serdecznie prosze o informacje nt. w/w firmy. Interesuje mnie wszystko - atmosfera, ilosc pracy, wynagrodzenie, socjal itp. Z gory dziekuje za odpowiedzi.
    • Chciałbym zapytać czy ktoś pracowal w ww firmie na tym stanowisku. Poraz kolejny widze gdzie tylko się da ogłoszenie na to stanowisko. Obiecują umowe o pracę, opiekę medyczną, telefon służbowy. Czy to prawda czy kolejna duża firma łudzi się, że ktoś jeszcze "łapie się" na to co jest napisane w ogloszeniu. Mogę się mylić i chciałbym aby tak było. Proszę Was o info na ten temat.
    • Ci co wiedzą o co chodzi pewnie sie ze mna zgodza a Ci co nieświadomi to niech wiedza ze ta boogattta firma swoim pracownikom co chwila organizuje wyjazdy integracyjne ,która badz co badz takimi nie sa !!! Jezdza za nasze pieniadze 5 razy do roku dla rozrywki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się