fobie

(13 wyniki)
  • ehh dziewczyny może i mi pomożecie...bo już zaczynam świra dostawać zaczne może od początku.. kochałam sie z chłopakiem, no i niby wszystko spoko,w gumce, nie było żadnych wpadek (tylko, że ja mam małą fobie, że za każdym razem moge być w ciąży, bo sie naczytałam na necie i w sumie czasami sie tak zdarza że może gumka pęknąć, może sie zsunąć itp). w miare upływu czasu coraz bardziej zaczełam sobie wkręcać i mieć stresa, bo to jak człowiek sobie nawbija do głowy to już trudno przemówić do roz...
  • Mam nadzieję że dobrze wybralam forum. Chcialabym was spytac jak radzic sobie z fobią, a wlasciwie z calym "zestawem" fobii, wszystkie sprowadzające się generalnie do jednego: smierci. Mianowicie, panicznie boję sie latania samolotem. O dziwo wczesniej, z powodu mojej pracy, latalam srednio dwa razy w miesiacu, po cym nagle cos mi odbilo i juz nie moglam latac, stwierdzilam ze nastepny lot to na pewno bedzie ten ktory mnie zabije. Zadne przytaczanie statystyk na mnie nie dziala, m...
  • pomocy musze isc do dentysty moje uzebienie jest tragiczne boje sie ze wkrotce zostane bez zebna poprostu tragedia ale panicznie boje sie dentysty, a moze sie wstydze, bo w g,,, koszmar nioe wiem co sie da jeszce uratowac a co nie pomocy jak sie zmobilizowac
  • Zaczynam myslecz, ze kazdy ma jakies fobie i mnie tez jedna dotknela. Pajakow sie specjalnie nie boje, weza glaskalam, na 30. pietrze Palacu Kultury mi sie podobala, ale boje sie ciazy. Pamietam, ze jak jeszcze bylam dziewica, nie mialam chlopaka, juz zdazaly mi sie sny, ze jestem w ciazy i chwile po obudzeniu jeszcze w to wierzylam. Ale to niewazne. Teraz wspolzyje regularnie, biore pigulki 5. miesiac. Po 4 miesiacach Diany zaczelam jej wierzyc, ale musialam zmienic na Cilest. Zr...
  • Chodzi mi o to, że ze mną jest chyba cos nie tak. Parę dni temu dopadła mnie grypa żołądkowa, w której miałam okrutne mdłośici i biegunkę, nie wymiotowalam, nawet nie potrafię sobie jak to się mówi potocznie "włożyć palca" żeby sobie ulżyć ehhh. Dwa lata temu wykryto u mnie zapalaniee żołądka z reflukem, przez co przechodziłam tego wirucha jeszcze mocniej. Gdy tylko robi mi się niedobrze to wpadam w panike jakaś, zaczynam sie bać, że umieram, że nie wiem jak to wytrzymam, mam głupie myś...
  • Może to głupi wątek i nie powinien się znaleźć na tym forum. Dziewczyny jak mam sobie poradzić ze strachem? Może to głupie ale ja panicznie boję się...psów. Lęk jest tak wielki że uniemożliwia mi normalne funkcjonowanie np. wyjście na spacer itp. Nigdy mnie żaden nie ugryzł ale wiele moich znajomych tak, byłam tylko kilkakrotnie zaatakowana.
  • Lecę na wakacje za tydzień - no właśnie - lecę. Panicznie boje się samolotów i wysokości, każda podróż samolotem to dla mnie koszmar. Pomaga troche alkohol na wysokości, ostatnio wtrąbiłam całą butlę neospasminy przed lotem ale i tak byłam przerażona. Jak sobie pomóc, co zażyć? Lot będzie trwał 3 godziny. Wiem, ze dla jednych to śmieszne, ale dla mnie to naprawdę dramat.
  • No czuję, ze mnie tam swędzi, myslę, znów te cholerne grzyby:((((((, ide dziś do gina, gin pobiera próbke, sprawdza pod mikroskopem i mówi, że ok, wszystko w porządku, grzybów nie ma, bakterii nie ma, ph 4- czyli super. Pokazuje nawet pod mikroskopem, ze ok ( jakbym się znała) ale swędzi niestety:((((. co jest????? Czy mam juz fobię jakąś na punkcie swędzenia???????
  • Witam Mam 18 lat i 6 miesięcy. Od około poł roku zaczęłam z moim partnerem bawić się swoimi narządami, oczywiście z jego inicjatywy. Na początku, kiedy to nie było takie częste, podobało mi się to. Jednak z czasem kiedy on, coraz częscie miewał wytrysk, zaczęło mnie to przerażać. Kiedy tylko nasienie wytryskało na moja dłoń, myłam ją chyba 10 krotnie. Bałam się poźniej myć siebie tą ręką, siadać koło niego i dotykac jego dłoni. Bałam się spać na pościeli na której to robilismy. N...
  • czy któraś z e-mam ma może jakiekolwiek doświadczenia w tej sprawie? od jakiegoś czasu zmagam się z problemem któremu nie mogę podołać, a czas do porodu się kurczy i chciałam spróbować hipnozy. nie jestem entuzjastka różnych czary-mary, ale jestem na skraju załamania i stąd ten pomysł... chętnie dowiedziałabym się czy któraś z Pań korzystała z takich usług i jakie ma odczucia/ wrażenia no i przede wszysykim czy taki zabieg jest(może być) skuteczny...
  • Jestem w 7 tyg ciąży. Jest to moja pierwsza (oczekiwana)ciąża i trochę się denerwuję. Od jakiegoś tygodnia biorę tabletki witaminowe Prenatal.Od tygodnia też zauważyłam, dosyć ciemny kał.Czy to ma związek z tymi witaminami. A może jest jakaś inna przyczyna. Nic innego nie zmieniło się w moich przyzwyczajeniach jedzeniowych.
  • Teraz mam drugi dzień.Co jeść albo jak zatrzymać okres?Są jakieś skuteczne sposoby bo dłużej tego nie zniose?Co zrobić żeby był skąpy?
  • Dziewczyny może wiecie czy często zdaża się ciąża w trakcie przyjmowania (regularnego) tabletek.Wiem jest tzw.wskażnik Pearla ale niewiele mi on mówi jak to jest w praktyce.Ja przyjmuję tabletki od 3 mcy,niby wszystko jest o.k,ale muszę przyznać,że odkąd je przyjmuję to cały czas jestem w okropnym stersie.Do tego stopnia,ze staram się cały czas wymigiwać od seksu przed partnerem.Napiszcie czy tabletka kiedys którąś z Was zawiodla bo zaczynam chyba mieć jakąś fobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się