Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      fotel

fotel

(9 wyników)
    • Plastikowe kółka rysują panele, ale co nam pozostał zrobić, gdy kupiliśmy fotel i daliśmy sporo kasy, a tu kółka nie takie, ja rozwiązałam to w ten sposób, kupiłam maty poliwęglanowe przeźroczyste, nie rzucają się w oczy, a podłoga jest chroniona. Maty kupiłam firmy Poli-Trader www.politrader.home.pl/ i szczerze polecam - dogodne ceny i przysyłka gratis!
    • Mam załozone panele po których jezdzi fotel do komputera a co za tym idzie panele powli sie rysuja. Moje pytanie w zwiazku z tym czy po wymianie kółek plastikowych na gumowe kołka nie beda rysowac podłogi czy moze lepiej kupic jakas mate lub dywanik pod fotel ?
    • W zeszłym roku kupiłam fotel w Galerii Wnetrze na Mokotowskiej w Warszawie. Panowie, z firmy transportowej, którzy przywieźli fotel - rozbili lampę, która kosztowała znacznie więcej niż fotel. Nieudolna galeria i podejrzana firma transportowa nie potrafią rozwiązać sprawy od kilku miesięcy! Kłamią, nie potrafią przyznać się do winy. Przestrzegam przed zakupami w tej Galerii - są nieprofesjonalni, niesłowni.
    • Czeka mnie cyklinowanie i lakierowanie parkietu. Czy po tej czynności inna ekipa może od razu wchodzić do mieszkania?Nie będzie korzystać z pomieszczeń lakierowanych,ale będzie przebywać w pomieszczeniach,których nie można odizolować.
    • Moje panele po roku użytkowania zaczęły sie wycierać (przy biurku gdzie używam folela na kółkach).Rękojmia już minęła, reklamacji nie uwzglądniono uznając to za "uszkodzenie mechaniczne" Bardzo prosze o jakies wskazówki co dalej,i czy słusznie zostałam tak potraktowana, bo nie wydaje mi się,żeby używanie fotela było czymś niedozwolonym i panele powinny to wytrzymać ( 1 rok i 4 miesiące), a nigdy nie załatwiałam żadnej reklamacji i nie wiem co robić.Pozdrawiam
    • zamierzam kupic kanapę z firmy domofaber, czy ktoś mam moze meble od nich? Warto to kupić czy?
    • Przypomniało mi się że i ja mogę mieć pytanie. Może ktoś robił u siebie w mieszkaniu łóżko które się chowa w zabudowie ściennej?? Takie łóżka są dostępne w firmach które zajmują sie wyposażeniem hoteli i są u nich okrutnie drogie. Może ktoś miał potrzebę zdobycia takiej zabudowy z łóżkiem i może poddać namiar na firmę która się tym zajmuje?? Było by fajnie.
    • Chciałabym zamówic firme do uprania dywanu w domu. Czy ktos korzystał z usług takich firm, czy moze jakąś polecić - najlepiej sprawdzoną. Troche boje sie brac w ciemno z ogłoszenia, bo nie chcę zniszczyć dywanu. Dzięki
    • poszukuje sofy rozkladanej, najlepiej ze skrzynia, naroznikowej i bardzo prostej (zgeometryzowane ksztalty) czy macie moze namiar na jakis sklep w wawie, albo pod wawa? dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się