Forum Kuchnia Wyposażenie kuchni
ZMIEŃ
      frytki

frytki

(4 wyniki)
    • witam, przymierzam sie do zakupu frytkownicy i znalazlam na allegro frytkownice (dosc droga) ktora potrafi smazyc kg frytek w jednej lyzce oleju. Czy ktos z Was ma w domu takie cudo i jak smakuja te frytki? z gory dziekuje ania
    • Czy ktoś używa taiej frytkownicy www.euro.com.pl/frytkownice/tefal-fr4018-family-pro-fryer.bhtml Jakieś opinie? A może możecie polecić coś innego w rozsądnej cenie? Teoretycznie dla dwóch osób, ale trochę większa też może być. Pozdrawiam
    • Witajcie, wiem, ze o robotach napisano na tym forum bardzo wiele, ale opinii o tym konkretnym modelu raczej nie ma. Interesuje mnie jego funkcjonalnosc zwlaszcza pod katem robienia surowek, siekania warzyw, krojenia cebuli, tarcia ziemniakow i innych warzyw na placki, robienia musow, nalesnikow, zup-kremow, sosow... Czy ten robot posiada tarcze do frytek i obieraczke do ziemnakow? I jeszcze kwestia sokowirowki-podobno jest to jeden ze slabszych elementow urzadzenia-czy wiorki sa w miare suche...
    • Zastanawiam się nad tą opcją przy zakupie mikrofali tylko nie wiem czy faktycznie on tak fajnie opieka na chrupiąco. Zamierzam kupic mikrofalę Panasonica, macie jakieś doświadczenia z tą firmą jeśli chodzi o mikrofale?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się