Dodaj do ulubionych

Zestaw garnków na indukcję.

11.07.16, 13:40
Szukam fajnego,dobrego jakościowo zestawu garnków w których można gotować na kuchence indukcyjnej.Zależałoby mi aby pokrywki nie były przeszklone i aby to nie były garnki Philipiaka.Mam alergię na ta firmę.Możecie coś porządnego i sprawdzonego polecić?
Obserwuj wątek
    • k1234561 Re: Zestaw garnków na indukcję. 13.07.16, 11:13
      Naprawdę nikt na indukcji nie gotuje? ;)
    • 9agatka Re: Zestaw garnków na indukcję. 19.07.16, 08:31
      Ja mam garnki z Ikea 365+ i się świetnie sprawdzają na każdym rodzaju kuchenki. Nic w nich nigdy nie przypaliłam.
      • k1234561 Re: Zestaw garnków na indukcję. 19.07.16, 19:05
        Sorry,ale ja chciałabym coś naprawdę dobrej jakości.W Ikei zwykle to co kupiłam okazało się chińskim szajsem.Mogę tam kupić świeczki i ewentualnie pojemniki szklane i plastikowe na coś tam do kuchni,ale nie konkretne rzeczy,takie które mają mi służyć latami.
        • nowaczek1 Re: Zestaw garnków na indukcję. 03.08.16, 13:10
          Nie rozumiem, dlaczego się rzucasz. 9agatka ci napisała, że garnki z Ikea 365+ jej się sprawdzają. Mi też. Mam patelnię z tej serii i używana jest praktycznie codziennie od trzech lat. Jest w takim stanie, jak ją kupiłem. Nie wiem, czy chińska, ale jest dużo porządniejsza niż markowy Olkusz, który po kilku miesiącach nadawał się do wyrzucenia.
          A jak chcesz coś droższego, to polecam garnki Berghoff. Znam 3 kuchnie, w których są używane. Mają jakość porównywalną z Philipiakiem czy Zepterem, a cena kilkukrotnie niższa, bez narzutów na piramidę sprzedażową. Poszukaj w internecie, jest wiele sklepów, które sprzedają Berghoffa.
      • werka.cz Re: Zestaw garnków na indukcję. 09.08.16, 13:49
        9agatka, a powiedz proszę jak jest z czyszczeniem? Nie ma problemu z przywieiraniem?
    • ambus Re: Zestaw garnków na indukcję. 15.08.16, 09:29
      Mam Gerlach i bardzo sobie chwalę. Moje mają szklaną pokrywkę ale może mają też inne modele.
      • k1234561 Re: Zestaw garnków na indukcję. 18.08.16, 14:35
        No własnie ja też kupiłam Gerlacha z takimi fajnymi pokrywkami z funkcją odcedzania.Mam nadzieję,że będę zadowolona z nich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka