Dodaj do ulubionych

Robot kuchenny z Lidla – zapytanie

08.01.17, 17:01
Jakiś czas temu kupiłam robot kuchenny planetarny Silvercrest z Lidla. O ile blender kielichowy działa bez zarzutu, to sam robot kiepsko uciera i ubija – mam wrażenie, że ruch ramienia jest niedostateczny – wszystko zostaje na spodzie bądź na ściankach misy.
Czy ktoś z Was go ma? A jeśli tak, to jak się sprawuje? Czy zauważyliście podobne problemy?
Obserwuj wątek
    • interms Re: Robot kuchenny z Lidla – zapytanie 01.02.17, 14:11
      Miałam wcześniejszą wersję i była rewelacyjna. Szukam teraz nowego, ale niestety nigdzie nie ma :( Może chcesz sprzedać ?
      • renn.ie77 Re: Robot kuchenny z Lidla – zapytanie 01.02.17, 14:35
        Prawdę mówiąc chyba nie miałabym nic przeciwko, bo stoi i się kurzy, ale one co jakiś czas pojawiają się w Lidlu, więc czy nie opłaca Ci się szukać tam?
    • holenka70 Re: Robot kuchenny z Lidla – zapytanie 25.09.17, 11:14
      Też jestem ciekawa opinii, cena jest bardzo interesująca i ciekawi mnie czy warto kupić czy nie.
    • tutiki87 Re: Robot kuchenny z Lidla – zapytanie 30.10.17, 09:10
      Kupowała tego robota moja znajoma i z tego co wiem, jest zadowolona. Kiedyś jadłam u niej zupę-krem przyrządzoną za pomocą tego sprzętu i konsystencja była idealna.
    • Gość: Edyta Re: Robot kuchenny z Lidla – zapytanie IP: *.dynamic.mm.pl 08.12.17, 17:44
      Ja również skusiłam się na zakup tego robota niestety jak na razie nie jestem zadowolona mieszadło nie dotyka do dna misy i przy małej ilości składników np. nawet nie ubije piany, bądź nie radzi sobie z utarciem kostki masła bo przy obrocie obierze sie na sciankach misy i kręci sie sam środek co nawet nie zbierze z brzegów, natomiast blendera kielichowego nie miałam okazji wypróbować
      • kobalt_x Re: Robot kuchenny z Lidla – zapytanie 11.12.17, 18:30
        Czytałam kiedyś test niemieckiej Stiftung Warentest o robotach kuchennych. Lidlowy miał sobie z ciastem nie radzić. Przy niektórych zadaniach ciął lepiej niz Thermomix. Do mycia najłatwiejszy był Thermomix ale w pracy za głośny itd. Ogólnie to każdemu czegoś brakowało.
        www.test.de/Kuechenmaschinen-mit-Kochfunktion-Aldi-und-Lidl-gegen-Thermomix-4949603-0/
    • 0lga8 Re: Robot kuchenny z Lidla – zapytanie 10.01.18, 08:16
      Moja mama ma starszą wersję bo kupiła już kilka lat temu i działa bezbłędnie.
    • Gość: Justa86 Re: Robot kuchenny z Lidla – zapytanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.01.18, 20:47
      Mam ten sam problem zastanawiam się nawet nad oddaniem go.Bo w robieniu ciasta kiedy jest mniej produktów to robot w ogóle nie spełnia swojej funkcji gdyż wszystko zostaje po bokach i nie zostaje dobrze wymieszane, już o ucieraniu masła z cukrem nie mam mowy bo zostaje wszystko na dnie. Jestem mega rozczarowana A tak się cieszyłam bo dostałam go w prezencie 😔

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka