Dodaj do ulubionych

Perfect cooker Mango - proszę o opinie

IP: *.26.ftth.classcom.pl 26.03.16, 08:14
Zobaczyłam w tv reklamę: www.mango.pl/produkt/multiwar-elektryczny-p56184.html Mam już w domu multicooker, ale na wiele potraw jest za duży, np. nie zrobię w nim owsianki dla 1 osoby. Perfect cooker byłby idealny. Ale czy jest dobry. Mam wątpliwości jak ma zgadnąć co jak długo gotowauć. Ma tylko 200 w i boję się, że gotowanie trwałoby wieki. Proszę o opinie o produkcie.
Obserwuj wątek
    • ania_m66 Re: Perfect cooker Mango - proszę o opinie 26.03.16, 08:27
      imo absolutnie WSZYSTKO z mango to skonczony badziew.
      a jesli jednak jakims cudem nie skonczony badziew, to produkt o jakosci nieadekwatnej do ceny.
      w zyciu nigdy bym tam nic nie kupila.
    • Gość: klik Re: Perfect cooker Mango - proszę o opinie IP: *.gdynia.mm.pl 26.03.16, 10:56
      Mój siostrzeniec w czasie wakacji pracował w Mango. Potwierdził moją wcześniejszą opinię, że od produktów oferowanych przez tę firmę należy się trzymać jak najdalej. Ceny z kosmosu, jakość poniżej chińskich podróbek.
      • Gość: asia Re: Perfect cooker Mango - proszę o opinie IP: *.26.ftth.classcom.pl 26.03.16, 15:15

Uuu to trochę mnie zmartwiliście. Miałam wrażenie, że faktycznie w Mango ceny są zawyżone, ale może chociaż badziewnia nie sprzedają. Co do Perfect cookera spotkałam się z informacjami, że jest to po prostu garnet do gotowania ryżu i faktycznie tak wygląda. Zastanawiam się, na ile sprawdziłby się w roli Perfect cookera np. ryżowar Sencor: www.sencor.pl/garnek-do-gotowania-ryzu/srm-0600wh żeby sobie ugotować owsiankę, porcję kaszy czy jakieś leczo.
    • net.stalin Re: Perfect cooker Mango - proszę o opinie 25.04.16, 09:15
      Ostrzegam wszystkich przed zakupami w sklepie odzieżowym mango.com. Bardzo długo czeka się na
      towar. Na pierwsze zakupy czekałam 10 dni na drugie tydzień, tylko, że przysłali mi zamiast jedwabnej bluzki małe wdzianko z poliestru. Żadnego słowa "przepraszam", tylko informacja, że jak jestem niezadowolona to mogę je odesłać. Odesłałam i według "śledzenia przesyłki" paczka dawno dotarła a ja nie otrzymałam (minęło 10 dni) ani pieniędzy ani koszuli ani żadnej informacji, czy coś mi się należy. Można pisać listy codziennie przypominające, ale to jak pisanie na Berdyczów. Szkoda nerwów z takimi zakupami.
    • Gość: gadżeciarka Re: Perfect cooker Mango - proszę o opinie IP: *.vlan246.dengo.lubman.net.pl 20.05.16, 17:09
      Testuję od 3 tygodni, raczej by odgrzać obiad - jestem zadowolona- nie przypala nie trzeba pilnować mieszać. Makarony z sosem , gulasze risotto, omlety, jajecznica, klops w/g przepisu z książeczki też niezły. Porcja raczej dla 1 żarłocznej osoby dla 2 osób może być mało.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka