Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      glisty

glisty

(3 wyniki)
    • Moja kotka ma 4 miesiące. Wczoraj zobaczyłam, ze poza kuwetą leży jej kupa (przyczepiła się do odbytu i odpadła, jak kotka potarła pupą o podłogę). W kupie było COŚ, raczej martwe, bo nieruszające się. Długie na ok 15 cm, o średnicy początkowej ok 2-3 mm, a kończące się jak włos. Białe, choć lekko prześwitujące. Nie wnikałam bardziej i od razu wyrzuciłam (że też moja koleżanka, która jest analitykiem medycznym, musiała akurat wyjechać!!). Było już późno, więc do weta pójdę dopiero dzisi...
    • Mam 9o miesieczna kotkę, i wziełam drugą 2 miesieczna z ogloszenia. Poza tym ze kotki sie nie lubily na poczatku, ale dosyc szybko sie dogadaly to zaczely sie schody. Okazalo sie ze mala ma koci katar i duza sie od niej zarazila. Zastrzyki co dwa dni i tak od 2 tygodni. Dzisiaj rano zmienilam im karme i od razu zoladek malej zareagowal i wyplula gliste zwierzeca. Czy duza tez mogla sie od niej zarazic i miec gliste? Jestem troszke podlamana, bo co raz cos sie dzieje nowego i ciagl...
    • Wzieliśmy kotka ze schroniska 3 dni temu... (to moj pierwszy kotek) maluch ma ok 2 miesiace (tak powiedzieli) kotek caly czas spał wiec od razu wizyta u weterynarza... pani dr. stwierdzila ze kotek ma albo panleukopenia albo jest bardzo zarobaczony... i wieczorem wczoraj kicia zwymiotywala ok 5 cm bialego dlugiego robaka... czy jest to możliwe ze to taśiemiec... Mam 2 letnia coreczke... i bardzo martwie sie zeby mala sie niczym nie zarazila... pomozcie jak pomoc kotkowi i co rob...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się