Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      grupy krwi

grupy krwi

(3 wyniki)
    • Czy wszedzie jest ,ze przed operacja nie pytaja jaka ma sie grupe krwi? Przeciez duzo ludzie nawet nie wie nawet jaka ma grupe?,a tych co wiedza nawet nie pytaja. To nie jest moje biadolenie tylko mysle ,ze to naprawde bardzo wazna "rzecz".
    • Witam Na początku czerwca zrobiłam sobie komplet badań w laboratorium przychodni. Były tam min badania na grupę krwi koszt tego wszystkiego spory bo 145 zł. Po kilku dniach odebrałam i co się okazało, grupa krwi różna tj. Mam grupe 0 RH+ a oni wydali mi zaświadczenie że posidam krew A RH+. Jestem pewna że moja krew to 0 mam na to papiery. Nie dawno wróciłam ze szpitala gdzie miałam zrobiony zabieg i ta grupa krwi była potrzebna, na szczęście nie było potrzeby przetaczania krwi...
    • na poczatku ciazy oznaczalam grupe krwi. kilka miesiecy wczesniej lezalam na ginekologii ( w tym samym szpitalu, w ktorym bede rodzic)i tez mi te grupe oznaczano. mam ladny wypis, na ktorym jak wol jest ona zaznaczona. teraz dowiaduje sie, ze do porodu nie wystarczy ow wypis, malo tego nie wystarczy to badanie, ktore robilam na poczatku ciazy. wrrrrr. czy przez 8 miesiecy moja grupa mogla ulec zmianie, ze mam po raz kolejny ja oznaczac?! co za wariactwo. wiem, ze plastikowa karta r...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się