Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      grupy krwi

grupy krwi

(3 wyniki)
    • Kiedyś już się nad tym zastaniawiałam i czytałam o diecie zgodnej z grupą krwi. Właśnie dlatego, że według niej jem prawie wszystko czego jeść nie powinnam. Mam grupę krwi A więc powinnam jeśc tylko rybki, warzywa i owoce. Żadnych mięs i nabiału? Chciałam się zapytać o Wasze zdanie na temat diety zgodnej z grupą krwi? Ja oczywiście stosuję SB od 5 tygodni i czuję się świetnie z tym nabiałem i chudym mięskiem:)
    • chodzi o to czy można przesadzić ze spozytym blonnikiem tzn konkretnie mam na mysli otreby pszenne.. moglabym je jesc i jesc.. te takie najzwyklejsze,bez dodatkow.. znowu siedze i sie objadam :/ .. sa organizmowi potrzebne ale ile mozna ich dziennie zjesc..? tak zeby wszystko bylo w pozadku..
    • mam pytanie, może trochę głupie, ale zaryzykuje:) co takiego mają w sobie orzechy, że można ich jeść tylko określoną ilość? chodzi mi o to, że już drugi dzień jem o dużo za dużo orzeszków ziemnych, to taki mój sposób, kiedy dopada mnie głód na słodycze, i boję się, że mi zaszkodzą, a może znacie coś, co można jeść bez wyrzutów sumienia i w raczej nieograniczonych ilościach, na 1 fazie? :):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się